1. Home »
  2. Cupa Mondială »
  3. Raphael Varane, ultimul nume de pe lista jucătorilor importanți care pot rata CM 2022

Raphael Varane, ultimul nume de pe lista jucătorilor importanți care pot rata CM 2022

Caramavrov
Caramavrov

2022-10-24 09:14:31

image Raphael Varane, ultimul nume de pe lista jucătorilor importanți care pot rata CM 2022

Fundașul central Raphael Varane (foto) s-a accidentat în meciul jucat de Manchester United cu Chelsea și este în pericol să nu prindă lotul Franței pentru turneul final al Cupei Mondiale, care se desfășoară în Qatar în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie. 

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un FREEBET fără depunere de 77RON!

Varane (29 de ani) a fost diagnosticat cu o leziune la nivelul bicepsului femural, iar perioada de recuperare pentru o astfel de accidentare este cuprinsă între trei și patru săptămâni. „De când sunt aici, nu am luat niciodată la un turneu final un jucător care nu a fost complet recuperat. Nu va fi luat în lot dacă nu este pregătit. Toți jucătorii care vor fi în lot trebuie să fie pregătiți să joace", a declarat Didier Deschamps, selecționerul Franței. În centrul defensivei, Deschamps de poate baza pe William Saliba (21 de ani), de la Arsenal, pe Dayot Upamecano (23 de ani), de la Bayern Munchen, și pe Benoit Badiashile (21 de ani), de la AS Monaco.

În ultimele zile, alte nume importante s-au adăugat pe lista celor care pot lipsi de la CM din cauza accidentărilor:

Mijlocașul ofensiv Angel di Maria, care a marcat golul prin care Argentina a câștigat Copa America, a devenit indisponibil după un meci din Liga Campionilor și se va recupera la începutul lunii noiembrie. Rămâne de văzut dacă va fi pregătit fizic pentru turneul final. Același lucru se poate spune și despre mijlocașul englez Kalvin Phillips.

Atacantul argentinian Paulo Dybala a avut un debut de sezon perfect la AS Roma, cu 5 goluri și 2 assist-uri în opt meciuri. Din păcate pentru Mourinho și pentru Argentina, el s-a accidentat și este foarte probabil să nu joace în Qatar. De asemenea, atacantul suedez Alexander Isak a avut un impact imediat la Newcastle, debutând cu gol contra lui Liverpool, dar a suferit o accidentare care îl poate ține mai mult timp departe de teren.

Mijlocașul portughez Diogo Jota, care a fost un jucător important pentru Liverpool în ultimele două sezoane, s-a accidentat într-o partidă cu Man City și va lipsi sigur de la CM 2022, ca și mijlocașul defensiv francez Ngolo Kante, „motorul” lui Chelsea și al naționalei „cocoșului galic”.

Dintre starurile fotbalului mondial, pe lista jucătorilor indisponibili pentru Cupa Mondială erau deja Paul Pogba (mijlocaș central, Franța) și Georginio Wijnaldum (mijlocaș ofensiv, Olanda).

Credit foto: sportpictures.eu

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un FREEBET fără depunere de 77RON!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX