1. Home »
  2. Cupa Mondială »
  3. Germania – Japonia 1-2. Rezultat-șoc la Cupa Mondială. Nemții, făcuți sushi de „samurai”

Germania – Japonia 1-2. Rezultat-șoc la Cupa Mondială. Nemții, făcuți sushi de „samurai”

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-23 19:56:01

image Germania – Japonia 1-2. Rezultat-șoc la Cupa Mondială. Nemții, făcuți sushi de „samurai”

Japonia a îngenuncheat Germania, provocând o surpriză de proporții la Cupa Mondială din Qatar. Niponii s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduși la pauză cu 1-0.

Pariază pe Cupa Mondială din Qatar cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Japonia a rezistat eroic timp de 75 de minute în fața multimplei campioane mondiale Germania, înainte de a da lovitura. Gonda a făcut minuni în poartă, reușind să pareze șuturile lui Kimmich (20) şi Gundogan (28). S-a văzut învins doar de la 11 metri de Gundogan (33), după ce tot goalkeeperul japonez l-a faultat în careu pe Raum.

Scăpați cu bine în startul reprizei secunde, după ce Gnabry (47, 70), Musiala (51), Gundogan (60 - bară) și Hofman (70) au ratat desprinderea la 2-0, japonezii au dat lovitura. Mai întâi Doan (75) a restabilit egalitatea, pentru ca Asano (83) să aducă victoria, cu un șut la colțul scurt.

A fost primul succes al Japoniei în fața Germaniei! În cele două jocuri disputate anterior, ambele amicale, nemții s-au impus în 2004 la Yokohama, cu 3-0, și au remizat, 2-2, în 2006, la Leverkusen. Următorul joc al Germaniei la Cupa Mondială 2022 va avea loc pe 27 noiembrie, de la ora 21.00, cu Spania, care a surclasat-o aseară pe Costa Rica, 7-0!

Nemții au protestat înainte de joc și au fost făcuți praf după

La poza oficială dinaintea meciului, jucătorii naționalei Germaniei și-au ținut mâinile la gură, în semn de protest față de deciziile FIFA. După catastrofa cu Japonia, a „vorbit” presa din Germania și din întreaga lume:

Germania începe cu un dezastru”, a titrat Bild, în timp ce cotidianul AS a notat: „«Harakiri» din Germania”.

Germania umilită!”, a fost mesajul din Daily Mail, iar site-ul official FIFA a scris: „Samuraii albaștri au luat Germania în sabie”.

Cu 19 prezențe la turneele finale, Germania a câştigat Cupa Mondială în 1954, 1974, 1990 și 2014.

Japonia are şapte prezenţe la turnee finale de CM, reușind să se califice de trei ori în optimile de finală.

Pariază pe Cupa Mondială din Qatar cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX