1. Home »
  2. Cupa Mondială »
  3. CM 2022: X pauză/1 final la meciul inaugural?

CM 2022: X pauză/1 final la meciul inaugural?

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-18 17:41:44

image CM 2022: X pauză/1 final la meciul inaugural?

Un nou „capăt de acuzare” a fost adăugat pe lista care incriminează Qatarul. Pe lângă tratamentul inuman la care au fost supuși muncitorii de pe șantierele Mondialului și pe lângă scandalul mitei pe care au dat-o pentru organizarea turneului final, qatarezii sunt bănuiți că ar vrea să facă blat în meciul inaugural (20 noiembrie, ora 18:00), cu Ecuadorul.

Pariază pe Cupa Mondială din Qatar cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Amjad Taha, un jurnalist britanic de origine arabă, director regional al Centrului Britanic de Studii și Cercetare în Orientul Mijlociu, a scris pe Twitter că oficiali ai Federației din Qatar ar fi plătit opt jucători ecuadorieni pentru ca aceștia să se dea la o parte în meciul direct. Suma oferită: 7,4 milioane de dolari. 

Taha a dezvăluit și detalii despre blat: Qatarul ar urma să câștige cu 1-0, unicul gol fiind marcat în repriza secundă. Așadar, X pauză/1 final. Cota pentru selecția „0-0/1-0” este 11.75, dar nu te sfătuim să pariezi mulți bani. Eventual, de distracție, poți pune câțiva lei pe un asemenea bilet. 

„Cinci surse din Qatar și Ecuador au confirmat această infomație. Sper să fie falsă. Sper ca această dezvăluire să influențeze rezultatul. Lumea ar trebui să se opună corupției FIFA”, a mai scris Amjad Taha, care sugerează că totul s-ar petrece cu complicitatea forului fotbalistic mondial, care a acordat Qatarului statutul de țară organizatoare a CM 2022, în ciuda controverselor legate de această țară.

Pe de altă parte, Marc Owen Jones, conferențiar la Universitatea „Hamad Bin Khalifa” din Doha, a atras atenția că Taha este „specialist” în alarme false. Același jurnalist a mai scris despre o presupusă asasinare a unui activist al Emiratelor Arabe Unite în Londra, pusă la cale de Frăția Musulmană, și despre o presupusă lovitură de stat în Qatar. Informațiile sale nu au fost confirmate de realitate, dar Amjad Taha a ajuns vedetă, fiind citat de presa din întreaga lume. 

Totuși, cum ar fi să nu fie blat, dar să bată Qatar cu 1-0, printr-un gol marcat în repriza secundă, după o greșeală gravă a unui fundaș ecuadorian? Vedeti ponturi pariuri Qatar vs. Ecuador aici. 

Credit foto: dreamteamfc.com

Pariază pe Cupa Mondială din Qatar cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX