1. Home »
  2. Cupa Mondială »
  3. Cine va fi „Mănușa de aur” din Qatar? Top 8 portari de la CM 2022

Cine va fi „Mănușa de aur” din Qatar? Top 8 portari de la CM 2022

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-03 11:54:14

image Cine va fi „Mănușa de aur” din Qatar? Top 8 portari de la CM 2022

Portarul dă siguranță defensivei, având un rol esențial în cadrul unei echipe. Nu se poate face performanță fără un goalkeeper de valoare, iar naționalele care au pe cine să se bazeze între buturi sunt printre favorite la Cupa Mondială din Qatar.

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un FREEBET fără depunere de 77RON!

Între pariurile antepost oferite de Unibet pentru CM 2022 se regăsește și piața „Câștigător Mănușa de aur”. Brazilianul Alisson și belgianul Thibaut Courtois (foto) sunt creditați cu cele mai mari șanse de a câștiga distincția rezervată celui mai bun portar al competiției.

Primii opt portari

Hai să vedem cine sunt primii opt portari de la turneul final, în viziunea celor de la agenția menționată:

Alisson Becker (30 de ani, Brazilia/Liverpool) este cotat la 50 de milioane de dolari, fiind unul dintre cei mai buni goalkeeri din Premier League. La nivel internațional, a câștigat Liga Campionilor, Supercupa Europei și Cupa Mondială a cluburilor.

Thibaut Courtois (30 de ani, Belgia/Real Madrid) este cotat la 60 de milioane de dolari. A contribuit la performanțele domestice și internaționale ale „albilor” din ultimele sezoane. În palmares are Liga Campiomilor, 2 x Supercupa Europei, Cupa Mondială a cluburilor, Europa League. 

Manuel Neuer (36 de ani, Germania/Bayern Munchen) este cotat la 15 milioane de euro. Este campion mondial în 2014, iar cu Bayern a câștigat de două ori Liga Campionilor, de două ori Supercupa Europei, de două ori Cupa Mondială a cluburilor și de 10 ori campionatul intern, în ultimii 10 ani.

Emiliano Martinez (30 de ani, Argentina/Aston Villa) este cotat la 28 de milioane de euro. Spre deosebire de cei trei portari prezentați mai sus, Martinez nu evoluează la unul dintre granzii Europei. A câștigat Copa America, anul trecut.

Unai Simon (25 de ani, Spania/Athletic Bilbao) este cotat la 25 de milioane de euro. A fost în poarta naționalelor U19 și U21 care au devenit campioane europene în 2019, respectiv în 2015.

Hugo Lloris (35 de ani, Franța/Tottenham) este cotat la 7 milioane de euro. În 2018 a cucerit titlul mondial cu naționala Franței, iar trei ani mai târziu și-a trecut în cont și Liga Națiunilor. Mai are în CV un titlu de campion european U19, cucerit în 2005.

Jordan Pickford (28 de ani, Anglia/Everton) este cotat la 28 de milioane de euro. Nu a câștigat încă niciun trofeu, dar a fost desemnat în două rânduri drept cel mai bun jucător al lui Everton (2018 și 2022).
 
Jasper Cillesen (33 de ani, Olanda/NEC Nijmegen) este cotat la 3 milioane de euro. Nu are titluri internaționale, dar are șase trofee câștigate cu FC Barcelona și trei cu Ajax Amsterdam.

Credit foto: sportpictures.eu

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un FREEBET fără depunere de 77RON!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX