1. Home »
  2. Cupa Mondială »
  3. Argentina – Arabia Saudită 1-2! Surpriză de proporții la Mondiale. Messi, neputincios

Argentina – Arabia Saudită 1-2! Surpriză de proporții la Mondiale. Messi, neputincios

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-22 18:16:57

image Argentina – Arabia Saudită 1-2! Surpriză de proporții la Mondiale. Messi, neputincios

Arabia Saudită a produs una dinte cele mai mari surprize din istoria Campionatului Mondial de fotbal. Naționala asiatică a învins Argentina lui Messi cu 2-1, după ce la pauză sud-americanii conduceau cu 1-0.

Pariază pe Cupa Mondială din Qatar cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Foto: sportpictures.eu

Messi a deschis scorul în minutul 10, dintr-un penalty acodat de VAR. Lautaro Martinez a marcat și el în minutul 29, dar golul a fost anulat de tehnologia care-i ajută pe arbitri, pentru un „umăr” în fața adversarului. Se părea că fosta campioană mondială nu va avea probleme în această partidă, pentru că superioritatea ei era evidentă.

Programul complet Cupa Mondiala AICI

Ce s-a întâmplat după pauză a fost de-a dreptul incredibil. Al Shehri a egalat în minutul 48, iar Al Dawsari a întors scorul în favoarea naționalei saudite cinci minute mai târziu.

A urmat o ofensivă disperată a argentinienilor, dar Messi și Compania nu au găsit soluții să desfacă o apărare bine organizată în repriza a doua, în care portarul Al Qwais a fost „șeicul” care a închis poarta.

Următorul meci al Argentinei este pe 26 noiembrie, împotriva Mexicului, iar pe 30 noiembrie sud-americanii vor întâlni Polonia.

Explicațiile lui Messi

„Nu avem nicio scuză. E cea mai mare lovitură pe care o primesc cu acest grup. Acum, evident, nu mai avem nicio variantă, decât să câștigăm celelalte două partide din grupă. Știam că Arabia Saudită e o echipă pe care, dacă o lași să joace, poate împinge mult liniile. A jucat bine”, au fost cuvintele liderului naționalei argentiniene la finalul meciului de marți.

Arabia Saudită se află pe locul 51 în clasamentul FIFA, lotul de la Campionatul Mondial fiind evaluat la numai 25,2 milioane de euro pe transfermakt.com, iar Argentina (locul 3) e cotată la 645 de milioane de euro!

Mulți dintre jucătorii argeninieni evoluează la mari echipe ale Europei, gen PSG, Manchester City, Manchester United și Tottenham, în timp ce toți fotbaliștii saudiți joacă doar în zona arabă.

Pariază pe Cupa Mondială din Qatar cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX