1. Home »
  2. Cupa Mondială »
  3. Americanii au liber la pariuri: 1,8 miliarde de dolari pregătiți pentru CM 2022

Americanii au liber la pariuri: 1,8 miliarde de dolari pregătiți pentru CM 2022

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-22 18:40:07

image Americanii au liber la pariuri: 1,8 miliarde de dolari pregătiți pentru CM 2022

Cupa Mondială din Qatar este primul turneu final care are loc după ce Curtea Supremă de Justiție a SUA a revocat interdicția federală care viza pariurile sportive și tot mai multe state au legalizat această activitate.

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un bonus atractiv de bun venit!

În statele în care acum se poate paria legal sunt peste 132 de milioane de americani, comparativ cu 10 milioane, câți puteau juca la pariuri la Cupa Mondială din 2018. Potrivit American Gaming Association (AGA), 20,5 milioane de pariori au pregătit un buget total de 1,8 miliarde de dolari pentru distracție. Cele mai multe pariuri vor fi plasate pe meciurile echipei naționale, care a debutat în competiție cu o remiză (1-1 cu Țara Galilor).

„Cu ocazia Cupei Mondiale care a început, toți pariorii ar trebui să aibă un plan pentru a juca în mod responsabil. Asta înseamnă a stabili un buget, a te limita la el, a învăța să îți estimezi șansele și a juca numai la operatori legali”, a declarat vicepreședintele senior AGA, Casey Clark, într-un comunicat de presă. 

Vezi PROGRAM CUPA MONDIALĂ 2022 aici. 

Așadar, mulți dintre americani nu mai încalcă legea atunci când pariază. În același timp, legalizarea acestei activități poate genera și o vulnerabilitate față de dezvoltarea unui obicei periculos, în cazul în care nu sunt respectate principiile jocului responsabil. 

Presa de peste ocean a scris că este dificil de urmărit numărul de americani care se confruntă cu probleme de jocuri de noroc sau dependențe de jocuri de noroc definite clinic din cauza lipsei de raportare, a stigmatizării și a lacunelor în educație în jurul comportamentelor problematice. Factorii de risc pot include ascunderea adevărului în fața celor dragi în legătură cu jocurile de noroc sau imposibilitatea de a reduce numărul și miza biletelor plasate, chiar și în cazul conștietizării unui stil de joc compulsiv.

Potrivit Forbes, operatorii din industrie se așteaptă ca pe durata turneului final al Cupei Mondiale organizat de Qatar (20 noiembrie – 18 decembrie) să se plaseze aproximativ 160 de miliarde de dolari, în contextul în care piața a crescut semnificativ față de acoperirea avută în timpul CM 2018.

Credit foto: fifa.com

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un bonus atractiv de bun venit!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX