Ediţia a treia a Romanian Poker Series porneşte la drum cu premii garantate de 100.000 €! Cum te poţi califica şi ce super FREEROLL e disponibil astăzi

2017 se anunţă de pe acum un an plin pentru iubitorii de poker din România. Încă din ianuarie, va avea loc ediţia a treia a RPS (Romanian Poker Series), cu un fond de premiere garantat de 100.000 de euro. Poţi participa încă de azi, duminică, 18 decembrie, la turnee de calificare pentru eveniment, pe Unibet.

Pokerfest şi Unibet şi-au dat mâna pentru un parteneriat pe tot parcursul anului 2017, iar prima competiţie majoră va începe chiar la jumătatea lui ianuarie: Romanian Poker Series.

Buy-in-ul pentru turneu este de 150 de euro, o sumă deloc mare dacă avem în vedere faptul că premiile garantate de organizatori sunt de 100.000 de euro. Totuşi, poţi ajunge la competiţia care îşi va avea faza finală în Bucureşti, la începutul lui februarie, obţinând tichete la sateliţii de calificare. Pentru aceasta, ai la dispoziţie două metode.

1. Turnee de calificare live. Fazele preliminare se vor organiza de la jumătatea lui ianuarie în colaborare cu toate cluburile de poker doritoare din ţară. Până acum, cluburile partenere sunt: All-in Poker Club (Bucureşti), Caesar Poker Club (Piteşti), Gamespot (Sibiu), Poker Arena (Iaşi), All-in (Craiova), Gentelmen's Poker Club (Timişoara), Poker House (Constanţa) şi Casino Sofia (Sofia).

2. Sateliţi de calificare online, pe Unibet. Pentru a marca evenimentul, Unibet a decis să organizeze un freeroll duminică seara, de la ora 21:00. Sunt puse la bătaie 59 de premii, primul loc urmând a câştiga un bilet de intrare la Main Eventul Unibet Londra, din februarie. Ocupanţii poziţiilor 2-7 vor câştiga tichete pentru sateliţi de calificare la Unibet Londra (cu valoare între 250 de euro - locul 2, până la 50 de euro - locul 7), în timp ce cei clasaţi între poziţiile 8-59 vor câştiga bilete de intrare la diverşi sateliţi pentru Romanian Poker Series (valoarea tichetelor diferă, în funcţie de locul ocupat: între 2 euro şi 25 de euro). În plus, fiecare jucător va primi un premiu de 5 euro-cenţi în momentul în care elimină din competiţie un adversar.

Freeroll-ul de dumincă poate fi găsit în softul de poker Unibet, căutând Unibet Open/URPS Freeroll. Acesta este limitat la primii 1700 de jucători, iar înregistrarea pentru turneu începe duminică, de la ora 15:00.

Prima ediţie a Romanian Poker Series a avut loc în aprilie 2016 şi s-a încheiat cu victoria lui Cătălin Luca, jucător aflat la primul lui rezultat semnificativ. În septembrie, româno-arabul Saied Khalghamoo a reuşit să câştige cea de a doua ediţie din cadrul Romanian Poker Series, titlul pus în joc şi un premiu substanţial de 17.500€, în urma unui deal realizat în ultimii trei.

EGR 2016 - Unibet, marele câştigător

La Londra s-a desfăşurat recent gala de premiere EGR 2016, fiind acordate distincţii operatorilor de jocuri de noroc online care s-au remarcat în acest an prin activitatea lor internaţională, pe pieţele reglementate pe care activează, printre care şi România. Premiile EGR sunt aşteptate cu mare interes în fiecare an de către reprezentanţii din industria de gambling, ele reprezentând unele dintre cele mai prestigioase aprecieri oficiale din acest domeniu.

Evenimentul organizat la Artillery Garden a reunit cele mai importante branduri din tot ceea ce înseamnă jocuri de noroc la distanţă - pariuri sportive online, poker online şi jocuri de cazino online. Mai multe companii au primit premii, însă "vedeta" serii a fost brandul Unibet, parte a companiei Kindred Group PLC, noul nume al Unibet Group.

Cei de la Unibet au reuşit să "inscrie" de 3 ori. În primul rând, au câştigat premiul pentru Operatorul Anului 2016, cel mai important trofeu. Alte două premii au ajuns tot la Unibet: "Cea mai bună activitate de responsabilitate socială" şi "Cea mai bună campanie de marketing". Astfel, au fost recompensate atât eforturile cu privire la jocul responsabil, cât şi campania "Luck Is No Coincidence", care s-a bucurat de succes la nivel internaţional.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi