Share

Ecuador – Argentina: Mondialul 2018 pare de neimaginat fără Messi!

Campionatul Mondial 2018

Cota: 1.41

Adaugat de: Marian Cioată

10 Oct 2017 15:02 2,0k 0
Logo Ecuador
Logo Argentina
Ecuador
Argentina
VS
02:30 11 Octombrie 2017
Campionatul Mondial 2018

Analiză și informații pentru Ecuador v Argentina

Pentru ultima etapă din calificările sud-americane avem pronosticuri la meciul de importanţă capitală de la Quito, dintre Ecuador şi Argentina. Partida va începe în noaptea de marţi spre miercuri, de la ora 02:30, ora României.

Argentina are neapărată nevoie de victorie, altfel va vedea Mondialul de la televizor, la fel ca şi noi. Cota pentru un succes al oaspeţilor este în jur de 1.40 la majoritatea caselor de pariuri online, în uşoară scădere, trend dat de sumele masive mizate pe 2 solist. Zeci sau chiar sute de milioane de euro sunt în joc la acest meci, sume potenţiale ce reprezintă pierderile pe care le-ar putea suferi Federaţia argentiniană, fotbaliştii lor, atât din premii de la FIFA cât mai ales din publicitate, ca şi capital de imagine. 

 

Ecuador

Ecuadorienii nu mai au nicio motivaţie înaintea ultimei etape, fiind la 5 puncte de locul de baraj. Ei vor juca doar pentru mândria proprie şi vor încerca să îşi menţină seria de invicibilitate de acasă împotriva argentinienilor, în faţa cărora nu au mai pierdut din august 2001! 20 de puncte din 17 runde au strâns galbenii, marcând 25 de goluri şi primind 26. Moralul elevilor lui Celico este la pământ, după ce şi-au văzut ruinate şansele la calificare în această toamnă, cu 3 înfrângeri consecutive în septembrie şi octombrie.

Echipa probabilă: Banguera; Velasco, Aimar, Arboleda, Ramirez; Renato Ibarra, Intriago, Cevallos, Romario Ibarra; E. Valencia, Ordonez.

Ultimele meciuri: ECUADOR
06.10.17 WC Chile Ecuador 2 : 1  
06.09.17 WC Ecuador Peru 1 : 2  
01.09.17 WC Brazilia Ecuador 2 : 0  
27.07.17 FI Ecuador Trinidad Tobago 3 : 1  
14.06.17 FI Ecuador El Salvador 3 : 0  

 

Argentina

Gluma s-a îngroşat atât de tare pentru reprezentativa „pumelor”, încât cu 90 de minute înainte de finalul grupei preliminare sud-americane, Argentina este „în afara” Mondialului din Rusia. Conjunctura face însă ca bianco-celesti să aibe soarta calificării în mâinile lor, prin înfruntarea directă a celor două rivale de deasupra lor din clasament, Peru şi Columbia.

Chiar şi aşa, parcursul trupei lui Jorge Sampaoli este ruşinos, raportat la valoarea individuală a fotbaliştilor argentinieni şi la aria uriaşă de selecţie de care dispune fostul antrenor de la FC Sevilla. 25 de puncte din 17 runde au strâns vizitatorii de la Quito, cu un golaveraj pozitiv minim, 16-15. Leo Messi, multiplu Balon de Aur, nu a reuşit să strălucească mai deloc în această campanie, marcând doar 4 goluri! 

Se pare că se va menţine încăpăţânarea de a nu îi introduce din primul minut pe Dybala şi pe Mauro Icardi, starurile din Serie A de la Juventus şi Inter Milano, iar vârful Benedetto este anunţat titular deşi în meciul de pe La Bombonera cu Peru s-a plimbat pe teren. Salvio este posibil să îl înlocuiască pe Gomez iar Enzo Perez pe Ever Banega, în linia de mijloc. Fernando Gago s-a accidentat grav în weekend şi a devenit indisponibil. 

Echipa probabilă: Romero; Mercado, Otamendi, Mascherano, Acuna; Salvio, Biglia, E. Perez, Di Maria; Messi, Benedetto.

Ultimele meciuri: ARGENTINA
06.10.17 WC Argentina Peru 0 : 0  
06.09.17 WC Argentina Venezuela 1 : 1  
01.09.17 WC Uruguay Argentina 0 : 0  
13.06.17 FI Singapore Argentina 0 : 6  
09.06.17 FI Brazilia Argentina 0 : 1  

 

Cotele la Unibet.ro

Pont Ecuador VS Argentina: Victorie Argentina

Recomand miza mare, 9/10 pentru victoria Argentinei. Faptul că se joacă la Quito, la mare altitudine, unde aerul este mai rarefiat, va fi defavorabil oaspeţilor, dar şi lipsa de obiectiv a ecuadorienilor cred că le va face viaţa mai uşoară lui Messi şi compania. Chiar dacă jocul colectiv al „pumelor” nu va merge, mă bazez pe faptul că oricând pot apărea sclipiri individuale ale unor jucători de mare calitate precum Di Maria, Icardi, Dybala, Salvio, Banega sau bineînţeles din partea magicianului Leo Messi, care poate rezolva soarta calificării cu o execuţie de geniu.

Pont pariuri: Victorie Argentina

Miza: 9/10

Cota: 1.41

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 5

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

17

Castigate:

11

Pierdute:

5

Anulate:

1

Liber profesionist, am 28 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici