Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este bănuită că ar fi aranjat pentru pariuri un meci din Cupa Greciei!

Conform mediafax.ro Skoda Xanti, echipă pregătită de către Răzvan Lucescu, a fost luată în colimatorul Federației de la Atena după ce au apărut indicii că un meci al acesteia din 2015 ar fi fost trucat pentru pariuri.

razvan-lucescu.jpg

Mai exact, este vorba de Skoda Xanti vs Panelefsiniakos, partidă care a avut loc pe 17 decembrie 2015 și care a contat pentru ultima etapă a grupei a 7-a din Cupa Greciei, sezonul 2015 - 2016. Meciul nu mai avea nici o miză deoarece ambele echipe erau deja eliminate, dar chiar și așa acesta s-a încheiat cu o victorie clară cu 5:0 în favoarea trupei lui Lucescu. Ovidiu Herea, jucător care pe vremea aceea evola la Skoda Xanti, a reușit să marcheze de două ori. Pantelis Kapetanos a jucat și el, dar acesta a ieșit în evidență mai degrabă în mod negativ ratând un penalty.

Scorul nu este neapărat foarte surprinzător pentru că Panelefsiniakos era echipă de liga a treia, iar plusul de valoare era clar de partea celor de la Xanti. Chiar și așa analiştiii site-ului sportradar.us cu ajutorul celebrului lor sistem de detectare a meciurilor trucate, au depistat un model neobișnuit de plasare a pariurilor.

Îmi aduc aminte meciul, dar nu mi s-a părut nimic ciudat în timpul jocului. Era normal ca noi să câştigăm pentru că noi eram mai buni. Ei erau din Liga a 3-a şi nu aveau cum să ne pună probleme.

- Ovidiu Herea conform Mediafax

Se pare că s-au pariat sume importante de bani pe o victorie pe minim două goluri dar și pe alte opțiuni de pariere, ceea ce a dus la o oscilație suspectă a cotelor și la blocarea acestui meci la pariuri live. În cazul în care se ajunge la concluzia că meciul chiar a fost aranjat pentru pariuri, Federația de Fotbal din Grecia are de gând să dea amenzi record: 3 milioane de euro pentru Skoda Xanti și 2,25 milioane pentru Panelefsiniakos. De asemenea, echipa pregătită de Răzvan Lucescu riscă retrogradarea în al doilea eșalon valoric.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi