Echipa PariuriX.com caută tipster specializat pe baseball (MLB)

Recent a început sezonul 2015 din cel mai spectaculos campionat de baseball din lume, Major League Baseball. Pentru că în România avem destul de multe persoane care pariază pe acest sport ne-am gândit să acordăm o atenţie specială acestei competiţii, aşa cum procedăm şi baschetul de peste ocean. 

pariurix.png

Căutăm o persoană care să scrie zilnic (luni - vineri) câte un articol cu ponturi din MLB. Ca să vă daţi seama cam ce anume dorim puteţi vedea formatul din sezonul precedent în articolul Ponturi baseball MLB 15.10.2014

ATENŢIE! Nu aplicaţi la job dacă nu cunoaşteţi / urmăriţi competiţia pentru că spre deosebire de fotbal, unde mulţi se bazează pe statisticile echipei, acolo contează mai mult pitcher-ul de start. 

Ce-i interesaţi sunt rugaţi să-mi dea un mesaj privat (user Laur1985) cu două pronosticuri din MLB argumentate fiecare în minim 100 de cuvinte. Ne interesează argumentele, nu să scrieţi despre cele două echipe la general şi la final să "aruncaţi" pronosticul.

Un alt aspect important este ca cel care va fi ales trebuie să aibă timp să-şi scrie materialul (un articol pe zi de minim 400-500 cuvinte) până în ora 16-17. 

Nu există un termen limită până la care puteţi aplica. În momentul în care vom găsi o persoană vom face un update la acest articol. 

Mai multe detalii vom discuta în privat cu persoana aleasă. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi