Echipa PariuriX.com caută tipster care să se ocupe de Biletul zilei

Biletul zilei este biletul care ar trebui să conțină cele mai sigure opțiuni de pariuri din ziua respectivă. Majoritatea pariorilor s-au obișnuit ca înainate să își facă primul bilet să consulte site-uri de specialitate ce recomandă diferite combinații ce se doresc a fi câștigătoare.

pariurix.png

Cu începerea anului 2015, site-ul PariuriX a relansat secțiunea Biletul Zilei, unde vă oferim nu una, ci trei variante cu diferite grade de risc : minim, mediu și mare. Pentru că nu avem momentan un tipster desemnat special pentru această secțiune am decis să extindem echipa de tipsteri. Astfel, în urma unor consultări cu colegii din echipă să aleagă cele mai bune varinate de joc de pe bilete.

În secţiunea Discuţii în subforumul Pariuri sportive şi pariuri online vom deschide zilnic un topic cu titlul "Bilete pariuri data". Aici fiecare vă postaţi biletele propuse (acestea nu trebuie neapărat să fie jucate la vreo casă de pariuri). Am deschis topicul pentru prima zi de concurs. Puteţi citi detalii AICI!

Se acordă 1 punct pentru bilet câştigat cu risc minim, 2 puncte pentru bilet câştigat cu risc mediu şi 3 puncte pentru bilet câştigat cu risc mare. Câştigă concursul cel care are cel mai mare punctaj. Vrem astfel să avem un echilibru pentru că una este să prinzi o cotă de 4 la biletul cu risc minim şi alta e să ai un bilet câştigat cu cotă 40+. În caz că vor exista mai mulţi participanţi cu număr egal de puncte atunci va fi ales cel care are cel mai mare număr de bilete câştigate. 

Durata concursului: 7 februarie 2015 - 16 februarie 2015 (zece zile)

Se poate intra oricând în concurs pentru că dacă într-o zi prindeţi toate cele trei bilete puteţi acumula 6 puncte!

Reguli de postare a biletelor pentru acest concurs:

- se postează trei bilete pe zi într-un singur post

  • bilet cu risc minim - cota 4 - 9.99 (3 pronosticuri) 
  • bilet cu risc mediu - cota 10 - 20 (3-4 pronosticuri)
  • bilet cu risc mare - cota peste 40 (3-4 pronosticuri)

- toate biletele sunt postate cu o zi înainte (în topicul pentru 8 februarie se postează până pe 7 februarie la ora 23:59). Am introdus această regulă pentru că tipsterul ales să se ocupe de secţiunea Biletul zilei de pe site va trimite biletele pentru ziua următoare exact ca la concurs, cu o seară înainte.

- cota minimă pronostic: 1.40

- cota maximă pronostic: 5.00

- nu se acceptă pronosticuri care încep în intervalul orar 00:00 - 10.00

- în primul post din topicul unde trebuie să vă postaţi biletele dintr-o anumită zi veţi avea şi un model de postare. Vă rugăm să urmaţi acel mod!

- toate pronosticurile şi tipurile de pariuri se preiau din oferta Sportingbet.ro

Câştigătorul concursului va fi contactat de o persoană din staff-ul PariuriX.com pentru a se discuta aspectul financiar. Câştigătorul va fi recompensat în funcţie de performanţele avute. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii