UPDATE: Echipa Pariurix.com cauta tipseri pentru sectiunea FOTBAL

Dupa cum o spune si titlul, dorim sa facem o schimbare in echipa de tipsteri de pe partea fotbalistica si suntem in cautare de noi tipsteri.

pariurix.png

Ce se cere? - cunoasterea limbii romane - capacitate de a face o avancronica la un meci de fotbal (avancronica nu inseamna numai insirarea clasamentului si a ultimelor rezultate) - capacitatea de a argumenta pronosticurile pe care le propuneti

Ce se ofera? - posibilitatea de a lucra intr-una din cele mai bune echipe de tipsteri din Romania - o suma de bani in functie de numarul de cuvinte scrise (detalii pe privat)

ATENTIE! Nu copiati materiale de pe site-uri pentru ca o faceti degeaba! O idee despre ce dorim va puteti face citind avancronicile de pe site. Nu este nevoie insa sa urmati acelasi format!

Cei acceptati vor incepe treaba de 1 februarie 2014. Vor fi contactati intre timp pe e-mail pentru a li se explica mai in detaliu anumite aspecte. Nu va exista o, sa-i zic asa, norma. In fiecare dimineata vor fi adaugate in scriptul unde lucram meciurile ce trebuie facute pentru ziua urmatoare. Aveti la dispozitie 12 ore (vor fi adaugate dimineata pana in ora 9 si trebuie facute pana seara in ora 21) sa va alegeti din acele meciuri. Puteti face daca sunt disponibile chiar si toate meciurile dintr-o zi, in functie de timpul avut la dispozitie.

Referitor la plata: discutam despre aceasta pe privat, doar cu cei acceptati.

Pe langa avancronicile meciurilor in scriptul unde lucram avem si aproximativ 70 de articole legate de pariuri in general, precum ''Sfaturi utile pantru pariorii ce joaca la pariuri pe meciuri de tenis'' sau ''Ati incercat vreoda sa pariati in grup ?'' sau ''Moneymanagement recomandat pentru pariuri din baschet''. Acestea le puteti scrie in paralel.

In urmatoarea luna (februarie) toti tipsterii noi vor scrie ''la gramada'' alaturi de tipsterii care sunt in prezent in echipa. Dupa aceasta vom opri in echipa doar 5-6 tipsteri (facem referire doar la sectiunea fotbal) cu care vom ''ataca'' finalul de sezon din fotbalul european (lunile martie  - aprilie, perioada anului in care site-urile de pariuri au cel mai mare trafic), dar si Campionatul Mondial de fotbal 2014.

UPDATE: Inscrierea s-a incheiat. Toti cei care au primit confirmare sunt rugati sa ma contacteze pe adresa care le-am lasat-o in mail pentru ca aceea de gmail am creat-o special pentru a nu-mi publica adresa proprie pe site si nu o mai folosesc de acum. O sa va trimit la toti vineri un mail cu detaliile complete.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi