Echipa lui Hagi, fără viitor în play-off după 1-2 acasă cu CFR

Dan Petrescu s-a răzbunat pentru egalul de acasă cu Astra, din etapa trecută, pe echipa lui Hagi. Viitorul, care mai trăgea speranțe că mai poate ocupa locul 3 la finalul campionatului, n-a contat în meciul cu CFR Cluj. Primele probleme în defensiva gazdelor au apărut după 9 minute, atunci când Cojocaru a scos greu la execuția lui Deac din lovitură liberă. La două minute distanță, însă, portarul de la Viitorul nu a mai putut face nimic la o fază la care Omrani s-a lipit de gol după o pasă a lui Țucudean. 

Echipa lui Hagi nu s-a trezit nici după gol, iar clujenii au combinat în voie la mijlocul terenului și au lansat atacuri periculoase. Iar defensiva constănțenilor a gafat încă o dată până la pauză - lansat excelent de Culio, Ciprian Deac l-a ”executat” fără probleme pe Cojocaru.

”Regele” a mutat primul după primele 45 de minute - i-a scos pe Ciobanu și Drăguș și i-a aruncat în luptă pe Voduț și Gavra. Ultimul a ratat o mare ocazie de gol pentru Viitorul, la 12 minute de la reluare, spre disperarea lui Hagi.

Mulțumită de scor, CFR s-a concentrat mai mult pe apărare și le-a prilejuit jucătorilor lui Hagi să revină periculos în atac. Iar la una dintre aceste faze, centralul Istvan Kovacs a văzut un henț în careu al lui Boli. Ianis Hagi i-a dat emoții tatălui său, înscriind din a doua atingere a balonului - după respingerea lui Arlauskis. A fost, totuși, doar un foc de paie al gazdelor, care nu au  mai reușit să dea și golul doi. 

Viitorul - CFR Cluj s-a terminat 1-2, iar echipa lui Hagi are șanse mici să termine campionatul pe locul 3 - ultimul care asigură prezența în cupele europene din toamnă. Pe locul 4, constănțenii au rămas la cinci puncte în spatele Craiovei, iar etapa viitoare joacă acasă cu FCSB. 

DAN PETRESCU: ”Sunt convins că am marcat încă un gol valabil, indiferent ce spun alții. Ocaziile nu prea au apărut la poarta noastră, nu prea au fost, de fapt. Penalty-ul lor a fost mult prea ușor acordat la asemenea nivel. Sunt 3 puncte foarte mari. E o victorie senzațională pentru noi. Încă nu pierdem în 2018, sper să menținem ritmul ăsta”.

GICĂ HAGI: ”Din păcate, am fost depășiți de forța lor. Ne-am bătut, am făcut și lucruri bune, dar din păcate nu a fost un meci reușit. Nu e ușor să joci contra CFR-ului. Alături de Steaua sunt cele mai bune echipe ale campionatului. La fel de greu va fi cu Steaua. O să încercam să câștigăm, știu că va fi foarte, foarte greu. Dar sper să învățam de la acest meci și să facem o partidă foarte bună”. 

Video AICI cu cele mai importante momente din Viitorul vs CFR Cluj 1-2. 

(Credit Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi