Echipă din Liga 1 acuzată de propriul conducător că ar fi pierdut intenționat un meci din etapa trecută!

Astăzi am prezentat o știre conform căreia jucătorii echipei Universitatea Cluj au fost acuzați de către proprii fani că ar fi pierdut intenționat anumite partide din actualul sezon din liga secundă. La doar câteva ore după această știre, a apărut pe internet o nouă acuzație, dar de data aceasta chiar din partea unui conducător din Liga 1!

Mario Nicolae, conducătorul echipei Petrolul Ploiești, a dezvăluit pentru fanatik.ro că cu 35 de minute înainte de începutul partidei cu FC Voluntari din runda trecută a fost sunat de o persoană necunoscută care i-a spus că echipa sa va încasa două - trei goluri, și că va rămâne în inferioritate numerică până la finalul partidei. 

petrolul.jpg

În final informația s-a dovedit a fi foarte corectă. Petrolul Ploiești a pierdut deplasarea cu FC Voluntari, scor 0:2, meci în care A. Benga a fost eliminat încă din prima repriză după ce a încasat două cartonașe galbene în minutele 10 și 35. În urma acestui rezultat echipa prahoveană a retrogradat matematic în liga secundă. 

Cu 35 de minute înainte de meciul cu FC Voluntari am fost sunat de cineva din Ploieşti şi am fost avertizat. Mi s-a spus să am mare grijă la jucătorii mei, că voi avea o eliminare în timpul meciului, iar Petrolul va încasa 2-3 goluri. Nu am crezut! Cînd am văzut eliminarea lui Benga din prima repriză am început să cred că trebuia să iau în serios acel avertisment!
- Mario Nicolae (conducător Petrolul Ploiești)

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi