Echipă de fotbal din Venezuela, sechestrată şi prădată de hoţi. Jucătorii au rămas în chiloţi!

Ca în Vestul Sălbatic! Echipa din prima ligă venezueleană, Trujillanos a fost sechestrată în autocar şi prădată de hoţi noaptea, pe când se întorcea acasă după un meci susţinut în deplasare. Un comando înarmat format din şase bărbaţi cu glugi pe cap a ieşit în faţa autocarului şi l-a forţat pe şofer să oprească după ce au tras câteva focuri! Apoi, au urcat în maşină şi au început să-i ameninţe cu moartea pe jucătorii şi antrenorii echipei dacă nu le dau ce vor. De frică, aceştia au renunţat la toate bunurile pe care le aveau: ceasuri, telefoane, laptop-uri, bani, bijuterii, echipamente sportive. Le-au dat bandiţilor chiar şi hainele de pe ei! Când a sosit poliţia, mai mulţi jucători ai echipei erau doar în chiloţi! 

"Au furat absolut tot!", au postat şefii clubului pe site-ul clubului. Încă aflat în stare de şoc, unul dintre jucătorii echipei a povestit în presă coşmarul prin care a trecut, timp de 2 ore şi jumătate, împreună cu ceilalţi colegi ai lui. Hoţii au ameninţat în tot acest timp că vor arunca autocarul în aer dacă vreunul dintre membrii echipei va încerca să ia legătura cu cineva.

Mulţumim lui Dumnezeu că toată lumea a scăpat cu viaţă. Nimeni nu a fost rănit, dar am tras cu toţii o sperietură zdravănă. Nu doresc nimănui să scoată tot ce are prin buzunare, cu pistolul la tâmplă!,

---a povestit atacantul Eduardo Hernandez

Cei de la Trujillanos au fost urmăriţi de ghinion şi la fotbal - au pierdut cu 2-1 pe terenul marilor rivali de la Monagas şi au ajuns la retrogradare. Trujillanos a pierdut meciul în ultimul minut!

 

Foto: gradadigital.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi