Strategia Easy Money – chiar așa ușor se fac banii la pariuri?

Strategia Easy Money este una dintre strategiile de pariuri pe care le prefer. Este distractiv, competitiv și de multe ori dă randament bun! Pe cât este de simplă, pe atât poate genera câștiguri consistente într-un interval scurt de timp. Dar trebuie să fii precaut pentru că este genul de sistem de pariuri la care te ia ușor valul și la care poți trece rapid de la extaz la agonie. Un singur pas greșit va fi fatal. Din acest motiv doresc să aprofundez un pic acest subiect.

De menționat: Această strategie se poate juca doar online din cauza taxelor și impozitelor. Faceți un calcul simplu să înțelegeți acest lucru!

DESCOPERĂ TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE PENTRU APLICAREA STRATEGIEI EASY MONEY!

Easy Money la agenția la care joc și eu

Strategia Easy Money este una profitabilă

În cazul în care nu știi, Easy Money constă în plasarea de pariuri în sistem all-in pe cote aparent sigure. De exemplu joci 100RON pe o cotă de 1.20. Câștigi, faci 120RON pe care îi joci mai departe pe o cotă de 1.07. Și tot așa.  Câți bani se pot face în modul acesta? Păi hai să ne gândim că jucăm doar cote de 1.15 începând cu 100RON:

  • 5 pariuri - 201RON
  • 10 pariuri – 402RON
  • 15 pariuri – 804RON
  • 20 pariuri – 1,608RON
  • 25 pariuri – 3,216RON
  • 30 pariuri – 6,432RON
  • 35 pariuri – 12,864RON
  • 40 pariuri – 25,728RON

Cred că ai înțeles ideeea. Bani se pot face ușor, și cu cât ajungi la un pas mai avansat, cu atât recompensa va fi mai consistentă.

Accesează Școala de pariuri online pentru a găsi și alte articole utile pe care merită să le citești!
 

Părțile mai puțin frumoase

Problema e că un singur pariu pierzător duce la pierderea întregii sume câștigate anterior. Poate fi super stresant să câștigi 20 de pariuri, să faci 1,600RON din 100RON, doar ca apoi să vezi că ai pierdut tot și trebuie să o iei de la capăt. Pariorii mai optimiști, care văd întotdeauna partea plină a paharului, vor zice că în final au pierdut doar 100RON. Dar nu este chiar așa. Ai pierdut 16 MILIOANE pentru că atât aveai, puteai să îi scoți în orice moment și erau ai tăi. Ai investit în ei timp și energie analizând meciurile, deci nu este o percepție tocmaicorectă.

O altă problemă o reprezintă modul în care reacționezi după 10 sau 20 de pariuri câștigătoare. Aici pariorii se împart în 2 mari categorii: cei speriați și cei mult prea încrezători. Eu am trecut prin ambele stări de-a lungul timpului.  La început am reușit să fac 1,000RON din vreo 50RON, dar deja îmi era teamă să mai joc all-in. Dar parcă nici nu vroiam să mă opresc. Problema mai mare e că nu mai analizam la fel meciul și am sărit din teamă câteva pronosticuri care în final s-au dovedit ca fiind foarte bune.

Dar la un moment dat am dat-o și în extrema cealaltă. După vreo 15 pariuri câștigătoare la rând deja am început să fiu superficial. Mi se părea că prind pariurile corecte foarte ușor, și am uitat că un singur pont pierzător e suficient să îmi strice toată munca. Sigur că în final am dat de un astfel de pariu pe care îl puteam evita dacă eram mai atent la analiză.

Vrei un articol mai amănunțit despre strategia Easy Money? Atunci CLICK AICI
 

Cum abordez eu strategia Easy Money

Am pierdut sume mari din lăcomie, dar am învățat din greșelile mele. Mi-am dat seama că strategia Easy Money e chiar bună, dar nu trebuie lăsată în starea ”brută”. Așa că am modificat-o în mai multe rânduri pentru a mă simți confortabil atunci când o folosesc.

Așa că ce am făcut? În primul rând mi-am impus target-uri și mi-am împărțit bugetul în mai multe părți. Să zicem că am 400RON. Îi împart în 4 mini-bănci de 100RON fiecare. Joc Easy Money doar până dublez fiecare parte, apoi pun profitul deoparte și o iau de la capăt. Este drept, nu fac nici averi peste noapte. Banca crește încet, dar sigur! Dacă pierd un pariu, știu că bankroll-ul meu nu este afectat foarte tare. Și am destui bani pentru a juca în continuare.

Tu nu trebuie să faci exact ca mine, dar în funcție de stilul tău de joc, de buget, de așteptări și de cât de mult vrei să riști trebuie să îți faci un plan clar. Important este să te simți confortabil cu acel plan.

Citește ACEST GHID pentru a vedea care sunt cele mai cunoscute strategii de pariuri sportive!
 

Atenție la analiza meciurilor

Un alt aspect la care să fii atent este analiza meciurilor. Mulți pariori sunt superficiali pentru că nu stau să își bată prea tare capul cu cote de 1.05 sau 1.20. Complet greșit! Orice pariu trebuie analizat indiferent de cotă. Pentru că dacă nu prinzi un value bet, pe termen lung, statistic, șansele sunt împotriva ta!

Ai grijă. Dacă la pariuri de cote 2.00 ești interesat să ai mai multe bilete câștigătoare decât pierzătoare, la Easy Money obiectivul principal este acela de a evita gherlele pe cât posibil. Nu îți permiți luxul de a pierde.

Aplică acum strategia Easy Money la casa de pariuri sportive online recomandată de PariuriX.com!

Joacă doar pariuri unde crezi că șansele de reușită sunt foarte mari. Evită pariuri de cote mici la meciuri speciale, cum ar fi dueluri de evitarea retrogradării. Renunță la acele pronosticuri unde crezi că există șanse să apară o surpriză. Dacă un outsider a bătut recent echipe mult mai bine cotate, atunci nu paria împotriva ei. La fel, dacă o echipă bună clachează din când în când cu adversari modești, evit-o!

Ai mare grijă la pariuri live, pentru că aici apar mult mai multe cote pierzătoare. Chiar și cote 1.05 sau 1.10. Dacă vrei să joci Easy Money la live-uri, atunci fă-o doar la meciurile pe care le poți urmări live video! Serios, pentru că altfel te vei arde mult mai ușor decât crezi...

Ai utilizat vreodată strategia Easy Money? Câte pariuri ai prins la rând?


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi