Share

Eastleigh vs Forest Green, ponturi Pescadorul Anglia National League 10.01.2017

Fotbal Anglia

Cota: 1.91

Adaugat de: pescadorul

10 Ian 2017 07:01 2,4k 0
Logo Eastleigh
Logo Forest Green
Eastleigh
Forest Green
VS
21:45 10 Ianuarie 2017
Anglia - National League

Analiză și informații pentru Eastleigh v Forest Green

Astăzi pe Silverlake Stadium de la ora 21:45, locanicii Eastleigh se vor confrunta cu cei de la Forest Green într-o restanţă din etapa a 24-a a fostei Conferinţe engleze, mai nou National League. Gazdele se află în zona mediană mai aproape de varful ierarhiei dar cu un handicap relativ descurajant de 10 puncte faţă de playoff, în timp ce oaspeţii sunt deja acolo la 3 puncte distanţă de Lincoln, ocupanţii fotoliului de onoare ce asigură promovare directă.

Gazdele, ajunse acum 2 ani în liga a 4-a britanică, au avut un puseu de performanţă în primul sezon când au ratat o altă promovare istorică la baraj în League Two, după care s-au plafonat iar astăzi îi găsim pe locul 12 la 10 puncte sub zona performantă. Mai recent intraţi într-o descendenţă de căteva etape au primit un nou antrenor Martin Allen de la Barnet ce n-a fost chiar convingător, cel puţin până acum, cu o victorie în 5 partide. Cu 6 3 3 acasă şi 20-14 dar de menţionat că le-au rămas datori fanilor de prin octombrie de când n-au mai reuşit să câştige pe propria arenă cu egal 2-2 la ultima apariţie cu Boreham aflaţi cu 2 puncte peste. Şi-au menajat golgheterul Mandron cu 10 goluri la activ, apărut doar la înlocuire în primul meci din acest an disputat în Cupa Angliei, fiind acum de aşteptat să intre în tandem în prima linie cu Wilson.

Eastleigh: Childs - Dugdale, N'Gala, Green, Odofin - Garratt, Togwell, Reason, Steam - Mandron, Wilson.

Oaspeţii, nişte combatanţi de cursă lungă la acest nivel, au ratat în ultimile 2 ediţii promovarea la baraj şi sunt la a 3-a tentativă, acum cu Mark Cooper pe banca tehnică, venit de la Notts County. Rămaşi pe locul 3 la 3 puncte de lideri după o descendenţă de 6 etape fără victorie, au revenit spectaculos cu 1-5 la Bromley, colegi de clasament cu adversarii de azi. Cu 9 0 4 afară şi 29-15 sunt cei mai incisivi în atac în meciurile din deplasare fiind adepţii jocului de totul sau nimic. Cu motivaţia extremă să râmână în plasa liderilor vin cu un front ofensiv ce-i are în prim plan pe Brown, Sinclair, Wishart în sprijinul golgheterului Doidge cu 13 reuşite în cont, autorul a 2 goluri din recitalul dat la Bromley acum 3 zile.

Forest: Russel - Bennett, Monthe, Pinnock, Frear - Clough, Noble - Brown, Sinclair, Wishart - Doidge.

 

Pont recomandat Eastleigh VS Forest Green

Un meci echilibrat cu tente de avantaj în contul oaspeţilor ce încercă să recupereze din terenul pierdut în cele 6 etape amintite când au strâns 3 puncte. O încercare cu sorţi de izbândă pe fondul descendent al gazdelor care au pierdut mai recent din amplitudinea demonstrată pe propria arenă când victoriile erau majoritare. Un meci deschis între 2 adversare ofensive prin definiţie ce pot confirma un scor cu peste 2.5 goluri cu o cotă medie de 1.75 dar pentru care aleg, ca peferinţă prioritară, să ofer prima şansă vizitatorilor fie la pauză, fie la final ce par într-un moment propice să reia cursa de succes după startul în trombă din noul an.

Pont pariuri: Forest Green pauză sau final

Miza: 8/10

Cota: 1.91

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 7

87.5%

Nu 1

12.5%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Burnley - Chelsea
Cota: 3.15 19 Apr 2018 21:45 0