E pe vine: Condiții extravagante puse de Ștefan Radu pentru revenirea la națională

E pe vine, e pe cale să se întâmple: Ștefan Radu poate accepta propunerea noului selecționer, Cosmin Contra, de a se întoarce la națională, dar condițiile puse sunt de domeniul fantasticului.


Credit foto: sportpictures.eu

Fantasticul face parte din noi. Totul e să crezi în povești. Iar noi credem de vreo 10 ani în Ștefan Radu, deși el nu mai crede în noi. Cu toate astea, noi îl vrem la națională, ne rugăm, îl implorăm, îi cădem în genunchi, îi sărutăm ghetele și picioarele. Dar Ștefan ne dă cu flit.

De data asta însă, avem o șansă. Contra a reușit să îi spună la telefon marelui Radu că e selecționerul României. Băiatul a închis imediat când a auzit de România, dar presa italiană e convinsă că rotițele din capul fotbalistului au început să se învârtă.

Un reputat jurnalist din Cizmă, care a scris până acum pentru un ziar de agroturism, a băgat porumbu-n foc spunând că a aflat la o cană cu vin de Toscana condițiile puse de fundașul lui Lazio pentru a da curs convocărilor sub tricolor:

  1. În vestiarul României să se vorbească numai limba italiană. La orice cuvânt spus în română, inclusiv înjurături, Radu își ia geanta și pleacă acasă.

  2. Naționala României va juca de acum numai în culorile lui Lazio, alb-azur, ba chiar și tricolorul trebuie să se schimbe în bicolor! Așa că ai noștri vor fi denumiți „bicolorii”.

  3. Meciurile națioalei României de acasă se vor disputa din această toamnă la Roma, pentru că, așa cum spunea Pițurcă, Ștefan Radu este prea comod pentru a mai veni la București.

  4. Preșul de la ușa vestiarului naționalei va avea imprimat chipul lui Victor Pițurcă, iar fotbaliștii convocați sunt obligați să se șteargă pe fața acestuia chiar dacă sunt sau nu murdari pe crampoane.

  5. Numele lui Răzvan Raț să fie scos din istoria naționalei, iar în locul lui să apară cel al lui Ștefan Radu.

Italienii zic că am fi fraieri să nu-i acceptăm condițiile lui Radu. Până la urmă, noi avem nevoie de el, și nu el de noi.  

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!