E oficial! Ronaldo e jucătorul lui Juventus! "E timpul pentru o schimbare în viaţa mea"

Foarte multă lume a zâmbit ironic în momentul în care presa din Italia a scris despre iminenta sosire la Juventus a lui Cristiano Ronaldo. Iar fanii Realului au spus în cor că e vorba despre o glumă prostă...Şi, totuşi, gluma s-a prins..În această seară, campioana Italiei a anunţat că a semnat cu starul portughez! 

Anunţula venit la aproape o oră după ce Real a confirmat că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul "Balonului de Aur". Italienii au ales să anunţe "transferul secolului", aşa cum a titrat Gazzetta dello Sport pe prima pagină, pe contul de twitter. Ulterior, informaţia a apărut şi pe site-ul oficial al lui Juve - unde s-a anunţat că e vorba de un transfer pe 4 ani. 

Pe 30 iunie 2022 i se termină contractul cu Juve lui Cristiano, pentru care Real Madrid va încasa 100 milioane de euro în mai multe tranşe, structurate pe doi ani. În plus, campioana Italiei va mai plăti 12 milioane de euro - clauză de solidaritate, conform reglementărilor în vigoare ale FIFA. În ceea ce-l priveşte, Ronaldo va încasa în Italia un salariu de 31 milioane de euro pe sezon!

 "Îl cheamă Cristiano Ronaldo! Și este jucătorul lui Juventus!", a anunţat campioana Italiei pe site-ul oficial.

Ziua de marţi, 10 iulie 2018, va rămâne în istoria fotbalului italian, aşa cum scrie Gazetta dello Sport - care anunţă că preşedintele Realului, Florentino Perez nu a avut multe de comentat când a văzut oferta concretă a lui Juve.

Acum, toată lumea e curioasă să vadă când va ajunge Cristiano la Torino pentru prezentarea oficială. Sunt informaţi că acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare, pentru că şefii lui Juve au fost de acord să nu-i strice vacanţa fostului "galactic" (foto: realmadrid.com)

"Am cerut clubului să accepte transferul meu. Sper ca fanii să înțeleagă decizia mea. Madridul va rămâne întotdeauna în inima mea! E timpul pentru o nouă etapă în viaţa mea", a spus Ronaldo pentru site-ul oficial al campioanei Europei. În replică, madrilenii au scris că "Ronaldo va fi pentru totdeauna unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Real şi el va reprezenta un model unic de fotbalist pentru generaţiile viitoare. Real Madrid va fi mereu casa lui!".

Peste Ocean, americanii se calcă în picioare să cumpere un bilet la meciurile italienilor - pe 23 iulie, Max Allegri pleacă cu starurile lui în Statele Unite pentru câteva meciuri de promovare. . 

Preşedintele lui Juve, Andrea Agnelli a mers cu un avion privat la Kalamata - acolo unde Cristiano (foto: goal.com) îşi petrece clipele de relaxare după un sezon infernal. Cu o zi înaintea vizitei lui Agnelli, în staţiuna din Grecia a sosit şi impresarul Jorge Mendes, moment în care lucrurile au început să devină clare

Presa din Italia notează că, cel mai probabil prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Juve va fi făcută luni, la puţine momente după ce portughezul va trece de vizita medicală. La Torino se anunţă un eveniment grandios, iar poliţia a intrat deja în alertă. 

După ce Juve a făcut anunţul oficial, în presa din Spania au început să apară numele posibililor înlocuitori ai lui Cristiano. Iar la loc de cinste sunt Eden Hazard, Neymar şi Kylian Mbappe (foto: psg.fr). Casele de pariuri au început au prins deja în ofertă evenimentul, iar Neymar e favorit să ajungă vara asta pe "Bernabeu". 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi