E oficial, Florin Tănase este jucătorul Stelei! Becali: "Tănase are o clauză de 30 de milioane de euro!"

Florin Tănase e pofta ce-a poftit! De-acum, Becali îl va avea în "curtea" sa! În această seară, Steaua şi Viitorul au oficializat transferul pentru suma de aproximativ 1,5 milioane de euro. Fostul jucător al lui Hagi e nerăbdător să joace lângă Tamaş şi Stanciu - imediat după ce a semnat contractul, a îmbrăcat tricoul Stelei! Viitorul a anunţat mutarea oficială pe site-ul echipei. 16 goluri în 35 de meciuri a reuşit atacantul de 21 de ani sezonul trecut, pentru Viitorul. Gigi Becali este în culmea fericirii.

S-a terminat, Tănase e al Stelei!  M-a cam transpirat la negocieri, dar am bătut palma. L-am luat în braţe şi am zis "Ridic acum 20 de milioane de euro". De aia am şi dat atât de mulţi bani, 1,5 milioane, pentru că eu cred că va fi mai scump decât Stanciu. I-am oferit 10 mii de euro pe lună, pe cinci ani. Din anul trei îi cresc la 13 mii, pentru ca în ultimul an să aibă 15 mii de euro. I-am fixat clauza de 30 de milioane de euro!, 

---a declarat Becali la DigiSport

Reghecampf îl va avea la antrenamente pe Tănase, dar atacantul de 21 de ani nu poate fi trecut pe lista UEFA pentru meciul de săptămâna viitoare cu Manchester City, din play-off-ul Champions League. Şi asta, pentru că Tănase a jucat deja în acest sezon în altă competiţie europeană, în dubla cu Gent din preliminariile Europa League. Reghe îl va putea folosi pe Tănase în Europa în acest sezon doar dacă Steaua o bate pe City şi se califică în grupe. 

Potrivit DolceSport, Gică Hagi a păstrat un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer al lui Tănase. La Steaua, Florin Tănase va purta tricoul cu numărul 7, liber după plecarea lui Chipciu la Anderlecht. Numărul 7 a fost purtat şi de unul dintre cei mai cunoscuţi jucător din istoria Stelei, Marius Lăcătuş.

Sunt foarte fericit pentru faptul că m-am transferat la Steaua, deoarece este un club uriaş, care se luptă în fiecare an pentru câştigarea de trofee. Sper să am evoluţii bune şi să nu dezamăgesc conducerea, noii colegi şi suporterii. Forza Steaua!,

---a declarat Florin Tănase pentru site-ul oficial al Stelei

Foto: Facebook Academia Hagi

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi