E de făcut bani pe Olanda la pariuri. Robben: ne rugăm pentru victoria Franței!

Pe 4 în grupa lor de calificare, olandezii au ajuns să se roage pentru o victorie a francezilor în meciul cu Suedia. E singurul rezultat care le mai acordă o șansă ”portocalelor mecanice” pentru a ajunge la Mondialul de la anul! Titular în amicalul împotriva Coastei de Fildeș (5-0) și autorul unei pase decisive, Robben a recunoscut că Olanda mai are o șansă să ajungă în Rusia doar printr-o minune. Iar aceasta poate fi Franța. Dar misiunea jucătorilor lui Deschamps nu va fi atât de ușoară, în condițiile în care vor juca în deplasare cu echipa aflată pe locul doi în grupă, Suedia.  

”Trebuie să ne rugăm pentru o victorie a Franței în Suedia, iar noi să facem scor cu Luxemburg. N-am fi ajuns aici dacă ne întorceam cu trei puncte acasă din Bulgaria. A fost rușinos pentru noi toți, iar eu îmi asum partea mea de vină”, a spus Robben (Foto: fcbayern.com) care nu va uita prea curând umilința (0-2) de la Sofia. 

E de așteptat ca olandezii să-i calce în picioare pe jucătorii din Luxemburg, lucru pe care l-au anticipat și tipsterii olandezi. 6-0 pentru trupa lui Dick Advocaat este scorul pronosticat de specialiști, iar cea mai bună cotă la pariuri pentru o miză de ”over 5,5 goluri” o găsești aici

Robben e piesă de bază în angrenajul olandezilor - fotbalistul de 33 de ani a avut un sezon excelent în Bundesliga, unde a bifat 16 goluri și 12 assist-uri. La casele de pariuri recomandate de noi, Robben (Foto: Sportpictures.eu) are o cotă minimă de 3.65 pentru deschiderea scorului în meciul cu Luxemburg și 1.48 să marcheze oricând. 

Nick Viergever, Davy Propper, Bart Ramselaar, Marten de Roon și Steven Berghuis au jucat în amicalul cu ivorienii, dar nu au mai fost păstrați în lot pentru meciul cu Luxemburg la care selecționerul Dick Advocaat va folosi aceeași linie defensivă, scrie presa din Olanda. Sneijder sau Wijnaldum îi vor lua locul lui Propper la mijlocul terenului. 

Despre Luxemburg e greu să spui ceva, în condițiile în care selecționata antrenată de Luc Holtz e ultima în grupă, cu 1 singur punct după 1-1 în Belarus, una dintre cele mai mari surpize la pariuri din actualele preliminarii pentru Mondial. Luxemburghezii au dat 6 goluri și au primit 12 - în afara egalului din Belarus, au mai schimbat tabela în meciurile cu Franța (1-3), Olanda (1-3) și Bulgaria (3-4). 

Căpitanul și cel mai bun marcator al oaspeților, Aurelien Joachim (foto: lameuse.be) - jucător la Lierse, este  unul dintre cei trei jucători suspendați pentru meciul cu Olanda după cartonașul galben din meciul cu Franța. Daniel da Mota și Chris Philipps vor rata și ei întâlnirea cu olandezii. Într-un fel, e mai bine pentru ei...

Echipe probabile: 

Olanda: Cillessen - Tete, Martins Indi, Blind, Veltman - Strootman, Sneijder - Depay, Klaassen, Robben - Janssen.

Luxemburg: Moris - Chanot, Mutsch, Malget, Mahmutovic - Gerson, Martins, Janisch, Thill, Jans - Bensi. 

Firesc, fotbaliștii din Luxemburg nu au ”mișcat” până acum în istoria întâlnirilor directe - olndezii au câștigat ultimele 9 partide, record care a început în anul 1960. În meciul tur, olandezii i-au iertat pe luxemburghezi cu numai trei goluri. 8-0 a fost cea mai mare diferență între cele două echipe, scor înregistrat în 1971. 

Cum s-au terminat ultimele cinci partide: 

13 noiembrie 2016: Luxemburg - Olanda 1-3 

17 noiembrie 2007: Olanda - Luxemburg 1-0 

2 septembrie 2006: Luxemburg - Olanda 0-1 

14 decembrie 1994: Olanda - Luxemburg 5-0 

7 septembrie 1994: Luxemburg - Olanda 0-4 

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciul Olanda - Luxemburg! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!