E "Black Weekend" la casele de pariuri online! Super cote pe care nu trebuie să le ratezi!

Dacă în marile magazine avem Black Friday în ultima vineri din luna noiembrie, la casele de pariuri online avem "Black Weekend" în ultimul final de săptămână din luna septembrie. I-am spus aşa acestui weekend deoarece avem pentru următoarele două zile 4 cote mult mărite faţă de cât ar fi trebuit să fie ele în mod normal.

Problema este că nu le poţi juca pe toate 4 dar întotdeauna este frumos să faci un cadou. Aşa că dacă ai drum azi sau mâine prin agenţiile stradale poţi să le spui persoanelor cunoscute, întâlnite acolo, ce super cote au Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen şi Steaua Bucureşti pentru a câştiga meciurile din acest weekend. Recomandă-le să citească articolul de pe pariurix.com cu Black Weekend pentru mai multe detalii. ;)

Şi ştii care cea mai tare fază? Dacă atunci când cumperi un produs de Black Friday este defect trebuie să revii cu el în magazin ca să-ţi primeşti banii. În schimb, de Black Weekend dacă tu pierzi pariul agenţia îţi rambursează întreaga sumă pariată (în limita specificată mai jos), fără să fie nevoie de implicarea ta.

Înainte să-ţi prezint şi cele 4 cote imbatabile pentru acest weekend însă vreau să fac o precizare: ofertele sunt valabile doar pentru cei care NU au cont la netbet.ro şi / sau betfair.ro. Dacă ai cont nu fi zgârcit, dă link-ul acestui articol unui prieten, ca să profite el de super cote!

 

La netbet.ro ai cota 5.00 pentru victoria Realului pe terenul lui Las Palmas SAU cota 4 pentru victoria Barcelonei la Sporting Gijon!

 

barcelona-netbet.JPG

Trebuie să alegi doar una dintre echipe. Ştiu, e grea alegerea dar cântăreşte bine variantele şi alege-o pe cea care consideri că are şanse mai mari să iasă. Oricare din alternative ai alege trebuie spuse următoarele:

 • la înregistrare este nevoie de introducerea codului bonus ROBONUS
 • va trebui să pariezi apoi pe victoria echipei dorite la cota normală din oferta de pariere (pariu single, pre-meci, pe rezultatul final) - de preferat e să joci 50 RON, ca să profiţi la maxim de ofertă
 • câştigurile normale (miza x cota pariată) vor fi creditate în cont imediat după terminarea partidei
 • câştigurile suplimentare (miza x cota specială - miza x cota pariată) vor fi creditate în cont în maxim 48 de ore de la terminarea partidei sub formă de bonus
 • dacă pariul este pierdut miza îţi va fi returnată integral (până la maxim 50 RON) sub formă de bonus.
 • dacă optezi pentru această ofertă de bonus (introduci codul ROBONUS) nu vei mai fi eligibil pentru pachetul de bun venit oferite de NetBet, în valoare de 1.550 RON

barcelona-netbet.JPG

Exemplu 1
1. Deschizi cont la netbet.ro folosind codul bonus ROBONUS şi pariezi 50 RON pe Barcelona în meciul de la Sporting Gijon (cota 1.24 acum)
2a. Bate Barcelona vei primi în cont 62.35 RON cash şi un bonus de 137.65 RON
2b. Nu bate Barcelona vei primi în cont cei 50 RON ca şi bonus.

Exemplu 2
1. Deschizi cont la netbet.ro folosind codul bonus ROBONUS şi pariezi 50 RON pe Real Madrid în meciul de la Las Palmas (cota 1.34 acum).
2a. Bate Real Madrid vei primi în cont 67.23 RON cash şi un bonus de 182.77 RON
2b. Nu bate Barcelona vei primi în cont cei 50 RON ca şi bonus.

Bonusul în ambele cazuri (fie că pierzi pariul, fie că îl câştigi) va trebui rulat doar de 4 ori pe bilete cu cote de minim 1.60.

 

La betfair.ro ai cota 5.00 pentru victoria Stelei pe terenul lui FC Voluntari SAU tot cota 5 pentru victoria Bayernului la Hamburg

bayern-munchen-betfair.JPG

Trebuie să alegi doar una dintre oferte, introducând codul promoţional corespunzător, adică ZSKM26 dacă vrei cota 5 pentru Steaua sau ZSKM25 dacă vrei cota 5 pentru Bayern Munchen. Apoi, după ce deschizi contul utilizând codul promoţional dorit, ţine cont şi de următoarele aspecte:

 • va trebui să pariezi apoi pe victoria echipei dorite la cota normală din oferta de pariere (pariu single, pre-meci, pe rezultatul final) - de preferat e să joci 45 RON (echivalentul a 10 euro, cat este scris în T&C promoţiei), ca să profiţi la maxim de ofertă
 • câştigurile normale (miza x cota pariată) vor fi creditate în cont imediat după terminarea partidei
 • câştigurile suplimentare (miza x cota specială - miza x cota pariată) vor fi creditate în cont în maxim 24 de ore de la terminarea partidei sub formă de bonus
 • dacă pariul este pierdut miza îţi va fi returnată integral (până la maxim 45 RON) sub formă de bonus.
 • dacă optezi pentru această ofertă de bonus (introduci unul din cele două coduri promoţionale) nu vei mai fi eligibil pentru bonusul 100% până la 200 de euro acordat la prima depunere.

steaua-betfair.jpg

Exemplu 1
1. Deschizi cont la betfair.ro folosind codul bonus ZSKM26 şi pariezi 45 RON pe Steaua în meciul de la FC Voluntari (cota 1.61 acum)
2a. Bate Steaua vei primi în cont 72.45 RON cash şi un bonus de 152.55 RON
2b. Nu bate Steaua vei primi în cont cei 45 RON ca şi bonus.

Exemplu 2
1. Deschizi cont la betfair.ro folosind codul bonus ZSKM25 şi pariezi 45 RON pe Bayern Munchen în meciul de la Hamburg (cota 1.20 acum)
2a. Bate Bayern Munchen vei primi în cont 54 RON cash şi un bonus de 171 RON
2b. Nu bate Barcelona vei primi în cont cei 45 RON ca şi bonus.

Bonusul în ambele cazuri (fie că pierzi pariul, fie că îl câştigi) va trebui rulat doar o singură dată pe bilete care să conţină cel puţin o cotă de mai mare sau egală cu 1.50.

Să recapitulăm puţin! Presupunând că n-ai cont la betfair.ro şi netbet.ro şi deschizi acum pentru a beneficia de cotele mărite. Depui un total de 95 RON (50 RON Netbet şi 45 RON Betfair) şi joci aşa:

1. Real Madrid la netbet.ro şi Steaua la betfair.ro

 • cazul fericit: înving ambele şi vei avea în cele două conturi 475 RON
 • cazul nefericit: nu câştigă niciuna şi vei avea în cele două conturi suma depusă 95 RON

2. Real Madrid la netbet.ro şi Bayern Muchen la betfair.ro

 • cazul fericit: înving ambele şi vei avea în cele două conturi 475 RON
 • cazul nefericit: nu câştigă niciuna şi vei avea în cele două conturi suma depusă 95 RON

3. Barcelona la netbet.ro şi Steaua la betfair.ro

 • cazul fericit: înving ambele şi vei avea în cele două conturi 425 RON
 • cazul nefericit: nu câştigă niciuna şi vei avea în cele două conturi suma depusă 95 RON

4. Barcelona la netbet.ro şi Bayern Munchen la betfair.ro

 • cazul fericit: înving ambele şi vei avea în cele două conturi 425 RON
 • cazul nefericit: nu câştigă niciuna şi vei avea în cele două conturi suma depusă 95 RON

Observi ceva? În toate cele 4 cazuri nefericite tu ai depus 95 RON şi tot atâtea vei avea în conturi, ce-i drept sub formă de bonus. Şi mai observi ceva? În oricare din cele 4 cazuri fericite vei face profit minim 330 RON. Chiar sună tentant!

În caz că ai vreo nelămurire legat de ceea ce am scris în acest articol ai mai jos căsuţa de comentarii care de abia aşteaptă să fie "deranjată".

 

Dă click aici pentru a paria la Netbet pe Real Madrid sau Barcelona la cotă mărită!

 

Dă click aici pentru a paria la Betfair pe Bayern Munchen sau Steaua Bucureşti la cotă mărită!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi