Share

Challenger Bastad: Dusan Lajovic – Leonardo Mayer

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuț Mitu

14 Iul 2017 23:18 1,6k 0
Logo Dusan Lajovic
Logo Leonardo Mayer
Dusan Lajovic
Leonardo Mayer
VS
14:00 15 Iulie 2017
Finala Challenger Bastad

Analiză și informații pentru Dusan Lajovic v Leonardo Mayer

Am ajuns și în finala challenger-ului de la Bastad, iar aceasta va fi una de gală între favoritul principal al turneului și argentinianul L.Mayer, un jucător excelent de zgură care a dispărut în ultimii ani de pe scena înaltă a tenisului mondial.

 

Dusan Lajovic a ajuns meritat în această finală, fiind jucătorul care a arătat cel mai solid tenis în această săptămână. Spunem în analiza precedentă că este un tenismen foarte bun pe zgură, iar acest lucru s-a văzut și în semifinala contra lui Bagnis, pe care l-a devansat în 2 seturi.

A pierdut un singur set până în ultimul act, în chiar primul tur, dar de atunci a reușit să se regăsească și să își ridice nivelul de joc din ce în ce mai mult și concentrarea de asemenea.

Are nevoie de acest trofeu, deoarece este un jucător foarte ambițios care joacă pentru performanță și pentru a triumfa.

Adversarul de astăzi va fi și cel mai dificil, fiind unul care a fost chiar în top 20 și este momentul ca o dată în plus să își găsească forțele și să rămână cu mentalul puternic pe toată durata meciului.

În singurul meci disputat între cei doi, Dusan a ieșit destul de șifonat, fiind învins cu 2-0 la seturi.

Se întâmpla în 2014, dar de atunci și până acum lucrurile s-au schimbat radical, în bine pentru sârb și în rău pentru argentinian.

 

Leonardo Mayer face parte din generația veche a argentinienilor extrem de abili pe zgură.

Ajuns la 30 ani, Leonardo este departe de forma care l-a consacrat și îl ducea până aproape de intrarea în top 20 cei mai buni tenismeni ai lumii.

Este adevărat că în ultimii ani a tot avut probleme cu accidentările, atât la spate cât și la piciorul drept, iar aceste lucruri l-au tras mult înapoi.

Anul acesta are un parcurs destul de bun pe zgură, 12 victorii din 21 posibile și a arătat un joc destul de solid, aproape de cel arătat în perioada sa bună.

Argentinianul nu mai este jucătorul de altădată, dar talentul său și dorința de victorie pe care le arată pe teren pot compensa în acest meci și poate fi un factor determinant și totodată un as în mânecă.

Deschide cont și joacă pronosticul propus! Primești un bonus de până la 500RON la prima depunere, și încă 1,050RON la următoarele 4 depozite!

Pont recomandat Dusan Lajovic VS Leonardo Mayer

O finală pe care o așteptam, deoarece Dusan este jucătorul care merită un trofeu în acest an și de asemenea îmi doream să îl vad la treabă din nou pe Mayer. Deși chinuiți de accidentări de-a lungul timpului sunt 2 jucători care au puterea de a reveni la nivel înalt și iată-i ajunși într-o finală în care sunt convins că se vor lupta foarte mult pentru a obține trofeul. Sârbul mi se pare jucătorul mai solid în acest moment, iar în comparație cu anii precedenți a crescut foarte mult și acum poate profita de perioada mai slabă a argentinianului din ultimul timp. Voi merge pe mâna lui Dusan Lajovic care își dorește extrem de mult să câștige acest trofeu, fiind un jucător cu o mentalitate orientată spre succes. Leonardo nu mai este jucătorul de altădată și chiar dacă talentul și calitățile sale sunt indiscutabile, în această finală îi trebuie ceva mai mult pentru a trece de sârb.

Pont pariuri: Dusan Lajovic

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici