"Durrrr Challenge" continuă în 2017! Tom Dwan s-a întors în SUA și își va duce pariul la capăt!

"Durrrr Challenge" ar putea, după șase ani, să fie dusă la capăt. Ceea ce a părut a fi una dintre cele mai mari păcăleli din istoria pokerului are șanse să se transforme într-un pariu onorat. Tom Dwan s-a întors în SUA și, potrivit lui Daniel Cates, este gata să revină în prim plan și să își țină promisiunile.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI INTERESANTE COMPETIȚII!

Ultimii ani au fost extrem de complicați pentru Dwan, care a devenit tot mai absent de la competițiile de top, atât în cazinouri, cât și online. S-a speculat la un moment dat cum că ar fi fost răpit de Triade, în schimbul unor datorii, însă nimic nu a fost probat. Cert e că au existat semnale importante că agresivul jucător s-ar fi reorientat pe piața asiatică, unde a participat la jocuri private. Nu a avut nici aici succesul scontat cu care ne obișnuise, în 2014 existând zvonuri că ar fi pierdut într-o singură sesiune de poker, în Macau, nu mai puțin de 4 milioane de dolari.

Lucruri foarte exacte despre viața tenebroasă a celui supranumit "Durrrr" nu există, totuși, în ultima perioadă, astfel că anunțul lui Daniel "jungleman" Cates, cum că e aproape să ajungă la un numitor comun cu Dwan privind provocarea primită acum 6 ani, nu poate decât să bucure comunitatea de poker din toată lumea. Concret, în 2011, Tom și Daniel (acesta din urmă e cunoscut în lumea jucătorilor online sub aliasurile jungleman12 sau w00ki3z) au făcut un pact: să evolueze într-un heads-up, la mize de $200/$400 (no limit hold'em), pentru 50,000 mâini. Dacă Cates ar fi reuşit la finalul acestora să câştige cu 1 dolar mai mult decât adversarul, Dwan s-a angajat să îi plătească 1,5 milioane de dolari (pariu numit "Durrrr Challenge". În cazul succesului lu Dwan, adversarul trebuia să îi dea doar o treime din sumă, adică jumătate de milion de dolari). Până spre finalul lui 2011, cei doi au jucat 19,335 mâini, iar Cates reuşea să fie într-un profit total de peste 1,2 milioane dolari. Provocarea nu a fost dusă la capăt, pentru că Dwan a început să fie din ce în ce mai absent în jocurile online, pentru ca apoi să fie o prezenţă meteorică şi la turnee sau mese live.

Întoarcerea "fiului risipitor"

Ca atare, Daniel Cates a avut toate motivele să se simtă nedreptățit, mai ales că avansul luat fusese unul uriaș. Comunitatea de poker a considerat că totul a fost o mare țeapă, iar comentariile negative la adresa lui Dwan au curs luni întregi. 

Acum, odată cu întoarcerea lui Dwan în SUA, cei doi au luat legătura, iar partida are toate șansele să continue. A recunoscut chiar Cates, pe contul său de twitter. "Tom și cu mine am vorbit și încerc să îl conving să ducă provocarea la sfârșit", puncta Daniel, mai degrabă resemnat, în 2016. Zilele trecute, însă, pe rețeaua socială mai sus amintită, acesta și-a schimbat radical discursul, părând convins că meciul va continua. "Am discutat cu Tom și am ajuns la un numitor comun. Ar trebui ca anul acesta să reluăm totul (n.r. din punctul în care s-a rămas) și să jucăm destule mâini", a scris Daniel, pentru ca apoi, într-un alt tweet chiar să îl apere pe Tom: "A avut probleme mari, dar acum e cooperant și vrea să își țină promisiunea făcută".

Într-o perioadă în care pokerul online nu a mai cunoscut aceeași ascensiune ca în trecut, continuarea pariului din urmă cu 6 ani nu poate decât să reprezinte un boost important pentru fenomen. Și o ocazie excelentă pentru ca Dwan, atât de îndrăgit inițial, pentru ca apoi să fie văzut drept un "paria" de multă lume, să își recapete credibilitatea, fanii și, de ce nu, prosperitatea financiară.

Tom Dwan a participat la două dintre cele mai mari 10 poturi din istoria pokerului televizat. În online, lucrurile stau și mai bine pentru "Durrrr", care, alături de Viktor Blom (aka isildur1), s-a implicat în mâini care au rescris coordonatele hold'em-ului. Mai jos vă prezentăm una dintre mâinile celebre cu Dwan printre protagoniști: 1,1 milioane de dolari, într-un pot în care celebrul Ivey a căzut victimă stilului loose aggressive pe care "Durrrr" îl etalează întotdeauna.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi