După Neymar, acum PSG vrea un fotbalist și de la Real! Ce alți jucători vor șeicii

După ce a spart recordul mondial la transferuri pentru a-l aduce pe Neymar la Paris, șeicii de la PSG sunt deciși să cheltuiască peste 100 milioane de euro la anul pentru a-l transfera definitiv pe Kylian Mbappe. Mai mult, Unai Emery vrea să mai întărească mijlocul terenului și le-a propus șefilor echipei aducerea lui N'Golo Kante (foto: chelseafc.com) de la Chelsea. Este informația vehiculată de către jurnaliștii de la Daily Express. 

Marea problemă e că Antonio Conte nici nu concepe să se despartă de unul dintre jucătorii săi favoriți. Iar Unai Emery știe asta, dovadă că a pus ochii pe Casemiro de la Real Madrid. Rapoarte susțin că brazilianul e tentat să ia în considerare o mutare la PSG, unde s-ar întâlni cu mulți colegi din națională.

Galacticii nu țin cu dinții de Casemiro, dar nici nu vor renunța așa ușor la el. Poate doar o super-ofertă a parizienilor s-l facă pe președintele Florentino Perez să renunțe la el. Potrivit Marca, Juve și Chelsea sunt ultimele echipe care s-au interesat de Casemiro, în 2016, atunci când ambele grupări erau dispuse să plătească minim 50 milioane de euro în schimbul jucătorului ajuns acum la 25 de ani.

200 milioane de euro este clauza de reziliere a lui Casemiro (foto: realmadrid.com) - i-a fost trecută în contract în 2015, atunci când brazilianul a semnat noul contract cu Real valabil până în vara lui 2021. 

Echipe mari ”roiesc”, însă, și în jurul lui PSG. Englezii scriu că Arsenal și-a manifestat clar interesul pentru Julian Draxler, văzut de Wenger înlocuitorul perfect pentru Alexis Sanchez. Dacă până acum a preferat să dea răspunsuri evazive, acum atacantul chilian a declarat public că pleacă de la Arsenal la o echipă care joacă în Champions League. PSG, Manchester City și Real Madrid și-au manifestat interesul pentru Alexis. (foto: arsenal.com) 

Șefilor de la PSG de surâde ideea transferului atacantului chilian și sunt dispuși să-l ofere la schimb, în afara unei sume de bani, pe Julian Draxler - omul dorit cu insistență de Wenger pe ”Emirates”. Potrivit jurnaliștilor englezi, mutarea s-ar putea face chiar în ianuarie, anul viitor. 55 milioane de euro sunt dispuși să mai plătască șeicii lui PSG pentru Alexis, în afara lui Draxler. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi