După ”modelul Becali”, Negoiță a renunțat și el la Dinamo! Cine a preluat echipa

Cu o etapă înainte de finalul play-out-ului, Dinamo a câștigat cu 3-1 pe terenul lui ACS Poli și bănățeni sunt cu un picior în liga a doua. Popa, Salomao și Pesic au marcat pentru a 11-a victorie a dinamoviștilor în play-out, pe care gruparea din ”Ștefan cel Mare” îl va termina detașat pe primul loc. 

După victoria de la Timișoara, Florin Bratu a anunțat că vrea mult mai mult dela echipă în sezonul viitor, dar că pentru asta  va avea nevoie de câteva transferuri. "Mă bucur că reușim să păstrăm un nivel bun. Ne-am format un stil și vrem să formăm o echipă competitivă pentru anul care va urma. Este o mândrie că acești jucători au strâns atâtea puncte și au marcat atât de multe goluri. Pe mine mă mulțumește sută la sută acest lucru. 

Deian Sorescu a fost primul transfer. Le-au fost propuse contracte lui Penedo și Katsikas. Probabil vor accepta. Până începem pregătirea sperăm să mai aducem 5-6 jucători, în afara celor împrumutați, care vor reveni la echipă", a declarat antrenorul lui Dinamo. 

Între timp, Ionuț Negoiță s-a ”spălat” pe mâini și a renunțat la echipă. Mișcarea făcută este copiată, însă, de la marii rivali de la FCSB. Așa cum Becali i-a cedat locul lui Vasile Geambazi, și Negoiță i-a cedat pachetul majoritar de acțiuni lui George Drăghia (29 de ani / foto: fanatik.ro), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL.

Potrivit Gazetei Sporturilor, aceasta este firma care i-a plătit datoria de 2 milioane de euro pe care Ionuț Negoiță o avea la Nicolae Badea - fostul acționar al echipei. 

Conform sursei citate, Drăghia a preluat 93% din acţiunile lui Dinamo, dar acesta va fi patron doar în acte. Pentru că în realitate, clubul Dinamo va fi condus, din umbră, de același Ionuț Negoiță.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!