După Mediaş, Pandurii şi ASA Tg. Mureş au pierdut şi ele puncte la comisii! Pot ataca decizia doar la TAS

Curg depunctările în Liga 1. După Gaz Metan Mediaş, a venit rândul echipelor Pandurii şi ASA Tg. Mureş să piardă 3 puncte din cauza datoriilor. Potrivit News.ro, decizia urmează să fie pusă în aplicare după 23 decembrie, când se va judeca Apelul. În judecata pe fond s-a decis ca cele trei echipe să fie depunctate și sunt șanse extrem de mici ca verdictul să fie schimbat, deoarece ASA Tg. Mureş, Pandurii și Gaz Metan n-au putut face dovada că până la 30 noiembrie și-au achitat datoriile. Dacă va deveni executorie, decizia mai poate fi atacată doar la TAS.

Acest program de monitorizare începe la 30 iunie și se încheie la 30 noiembrie, și există o perioadă de grație acordată cluburilor la monitorizare de două luni. La 30 septembrie se face o raportare și la 30 noiembrie trebuie să spui ce s-a întâmplat cu ele. Așa că, la apel, nu mai pot veni cu dovezi de achitare a restanţelor, pentru că termenul a fost de 30 noiembrie. Dacă plăteşti pe 15, 20 decembrie nu se cheamă că ai respectat cerința regulamentară,

---a declarat Viorel Duru, directorul Departamentului de Licenţiere din cadrul FRF 


Mediaşul a pierdut 3 puncte din cauza unei datorii de 90.000 de euro către Cernomoreţ Burgas pentru ghanezul Bekoe, dar clubul din Bulgaria a intrat între timp în faliment. Conducerea lui Gaz Metan a declarat că a trimis o adresă către cei de la Cernomoreţ, dar n-au primit niciun fel de răspuns.

Mediaşul, care va ajunge pe locul 4 după depunctare, va pierde cei mai buni jucători în această iarnă. Prosport scrie că golgheterul Llullaku şi Eric au oferte concrete. Primul e dorit de polonezii de la Lech Poznan, care îi oferă un salariu de 30 de mii de euro pe lună! În ceea ce-l priveşte pe Eric, acesta are oferte din Golf şi va alege ori Qatarul ori Arabia Saudită, acolo unde a mai jucat. Jucătorul brazilian are o clauză în contract conform căreia poate pleca gratis, dacă primeşte o ofertă.
Gaz Metan ar putea începe anul 2017 fără niciun om important în atac. Există interes din străinătate şi pentru Axente, al treilea golgheter al campioantului, cu 9 goluri, dar şi pentru Alex Munteanu, jucătorul care a reuşit un hatt-trick cu Pandurii.

 

Foto: Csibi L. Csaba / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi