După Botoșani - Dinamo, astăzi vremea rea a amânat și partida Poli Iași - Astra

În Moldova continuă să ningă abundent, astfel că meciul dintre Poli Iași și Astra a avut șanse mici să se joace. După o oră de așteptare, brigada de arbitria decis amânarea meciului. Gazdele făcuseră totul pentru a asigura cele mai bune condiții, dar vremea nu le-a acordat nicio șansă. Este pentru al doilea an la rând când un meci Poli Iași - Astra nu se joacă. În februarie 2017, LPF a decis amânarea partidei dintre cele două echipe din cauza condițiilor meteo nefavorabile (foto: prosport.ro) și a instalației de încâlzire a gazonului, care nu era funcțională.

"Vremea nu prea ne ajută. Se face tot posibilul să se îndepărteze zăpada. Facem tot ce depinde de noi. Am pus folie, oamenii muncesc de azi-dimineață la stadion, dar stratul de omăt este foarte mare. Din punctul meu de vedere, e imposibil să se joace. Ăsta nu ar fi fotbal. E foarte greu pentru jucători. Acum sunt - 5 grade Celsius , dar probabil va fi mai frig la ora meciului", a declarat directorul sportiv al ieșenilor, Marius Onofraș pentru DigiSport, cu câteva ore înainte de ora de start a meciului.

Suspendată aseară de centralul Andrei Chivulete, meciul dintre FC Botoșani și Dinamo nu se va disputa nici astăzi. Președintele moldovenilor a confirmat că vremea rea face imposibilă desfășurarea partidei. "Încă ninge la Botoșani. E un strat foarte mare de zăpadă (foto: prosport.ro). Nu putem disputa nici astăzi partida” 

”Terenul arăta mult mai bine ieri la ora asta, însă ați văzut ce s-a întâmplat. Am discutat și cu cei de la Ligă, dar nu am putut face nimic. Am avut discuții și despre programarea meciului astăzi, cum a fost cazul între Hermannstadt și FCSB în Cupa României. Dinamoviștii au plecat deja spre casă. Nu mai avea sens să rămână", a anunțat Cornel Sfaițer. 

Vești mai bune de la meteorologi nu vin...Aceștia spun că episodul de vreme neobișnuit de rece va dura cel puțin până la sfârșitul săptămânii viitoare. Liga Profesionistă de Fotbal spera ca meciul dintre Botoșani și Dinamo să se poată juca luni de la 18.0, dar după ultimul anunț al meteorologilor s-a luat decizia ca partida să fie amânată pentru o dată care va fi anunțată ulterior.

Comunicat LPF:

 ”Având în vedere, 
  
- Ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoșani – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play out-ul Campionatului Național Liga 1 Betano,
  
- Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului,

- Dispozițiile art.6.1. a, 8.d și art. 11 și 12 din ROAF, privind programarea jocurilor și schimbarea acestei programări, 
  
Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoșani – Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior. 
  
În ceea ce privește partida Poli Iași – Astra, programată duminică, 18 martie, se va lua o decizie în funcție de condițiile meteo de la ora de disputare a partidei
” 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!