După Berlusconi, potopul...AC Milan - exclusă 2 ani din Europa de UEFA!

Șoc în fotbalul european! UEFA s-a pronunțat în cazul AC Milan, echipă care a fost suspendată pentru doi ani din competițiile europene! Clubul italian a fost sancționat pentru nerespectarea regulii de Fair-Play financiar într-o perioadă foarte grea, în care gruparea din Serie A se află într-un proces de preluare de către un grup de investitori americani.

Gazzetta dello Sport scrie că milanezii o puteau păți chiar și mai rău! ”Clubul AC Milan este exclus de la viitoarea competiție europeană intercluburi a UEFA pentru care s-ar califica în următoarele două sezoane (2018/19 sau 2019/20)'', a fost anunțul sec al UEFA. 

Ceea ce se vede cu ochiul liber e faptul că odată cu plecarea lui Silvio Berlusconi din fruntea clubului, de marele Milan s-a ales praful! ”Urmașul” lui Berlusconi - Li Yonghong (foto: acmilan.com) a promis că va readuce echipa în vârful piramidei cluburilor europene, dar afaceristul chinez a dat-o rău în bară. 

De decizia UEFA va profita Atalanta. Ea este următoarea clasată (după Milan) la finalul acestui sezon, dar se pare că și Fiorentina este interesată de locul în Europa. Oricum, cine le va lua locul milanezilor va trebui să mai aștepte -  AC Milan are dreptul să facă apel la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) în termen de 10 zile. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi