După Ancelotti, potopul! Ce jucător vrea să plece de la Bayern

Săptămâna și știrea despre Bayern Munchen. După ultimul scandal, cu demiterea lui Carlo Ancelotti, acum un super-jucător se pregătește să plece de la Munchen. Marea surpriză e că fotbalistul în cauză e James Rodriguez (foto: fcbayern.com) - internaționalul columbian venit împrumut de la Real Madrid acum trei luni! 

Există însă o explicație. Columbianul de 26 de ani a fost dorința expresă a fostului antrenor și cum Ancelotti și-a luat zborul din Bavaria el nu prea mai are ce căuta la echipă. Împrumutat de galactici pentru doi ani la campioana Germaniei în schimbul a 13 milioane de euro, James și-a exprimat dorința de a se întoarce la Madrid. Vestea este una excelentă pentru Zidane, dar și pentru Ronaldo - ultimul și-a declarat public nemulțumirea imediat după plecarea lui James Rodriguez în Bundesliga. 

Selecționerul echipei naționale a Columbiei, Jose Pekerman (foto: colombia.com) a confirmat în presă că a stat de vorbă cu jucătorul său favorit, pe care l-a sfătuit să nu se întoarcă acum la Real. 

”Nu sunt surprins de plecarea lui Ancelotti, se vedea că Bayern are unele probleme la începutul acestui sezon. Am vorbit despre asta și cu James, l-am rugat să fie calm pentru că a ajuns la un club minunat. Indiferent de faptul că antrenorul care era cu el la Real Madrid și l-a dus acolo a fost îndepărtat, nu trebuie să plece și el. Bayern l-a adus până la urmă pentru că a crezut în el și în potențialul lui. Cei de acolo au văzut un jucător care ar putea aduce un plus echipei”, a spus selecționerul Columbiei.

Jupp Heynckes va antrena campioana Germaniei până la finalul acestui sezon. Heynckes a antrenat-o pentru prima dată pe Bayern între 1987 și 1991, după ce și-a început cariera la Borussia Monchengladbach. Ulterior, după ce a trecut pe la Athletic Bilbao, Eintracht Frankfurt, Tenerife, Real Madrid, Benfica, Schalke și din nou ”Gladbach”, Heynckess (foto: fcbayern.com) a revenit în 2009 ca interimar la Bayern, după demiterea lui Klinsmann.

”James va avea parte de tot sprijinul meu, îmi plac jucătorii talentați. Nu este ușor pentru el. A venit într-o țară nouă și nu vorbește încă germana”, a declarat Heynckess. Jurgen Klopp sau Thomas Tuchel sunt în pole position să-l înlocuiască la vară pe ”bătrânul” Jupp pe banca bavarezilor. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi