Share

Pronostic Dunkerque - Nantes, Handbal Franța :oaspeții caută a 3-a victorie în deplasare în acest sezon

Handbal

Cota: 1.40

Adaugat de: Marius Cătălin

11 Oct 2017 12:40 844 0
Logo Dunkerque
Logo HBC Nantes
Dunkerque
HBC Nantes
VS
21:00 11 Octombrie 2017
Franța - Lidl Starligue

Analiză și informații pentru Dunkerque v HBC Nantes

Un alt meci interesant din campionatul francez de handbal este cel dintre fosta campioană din sezonul 2013/2014 Dunkerque și vicecampiona de anul trecut Nantes, meci programat la ora 21:00 și pentru care am selectat și un pronostic.

Dunkerque - Nantes

Nantes are o deplasare grea la Dunkerque chiar dacă gazdele numai sunt de mult la nivelul de acum câțiva ani când reușeau chiar să câștige titlul după cum spuneam și în începutul analizei. Vicecampionii vor să uite înfrângerea de etapa trecută din jocul cu Montpeliier și vin să câștige cu orice preț acest joc pentru a sta aproape de primele locuri. Dunkerque și Nantes sunt despărțite în acest moment de doar un singur punct, gazdele având 5 puncte în timp ce oaspeții au 6. 

Dunkerque a terminat sezonul trecut pe locul 6 după ce la începutul sezonului se afla pe ultimele locuri. Și-au regăsit însă pofta de joc și au reușit să termine destul de sus, și speră și în acest an să obțină cel puțin același rezultat ca sezonul precedent. Vor avea astăzi însă de înfruntat un adversar foarte puternic , Nantes fiind una dintre cele mai bune echipe din Europa în acest moment. Dacă cei de la Nantes au pierdut acasă etapa trecută după cum spuneam mai sus nici cei de la Dunkerque nu s-au descurcat mai bine pierzând în deplasarea de la Nimes, scor 31-25, meci în care au fost depășiti clar pe toată durata partidei. Dunkerque a jucat o singură dată acasă în acest sezon reușind să câștige 26-23 cu una dintre echipele bune, Chambery.

De cealaltă parte cei de la Nantes vin după meciul din Liga Campionilor de la Barcelona, pierdut cu 31-25, după ce la un moment dat în repriza secundă conduceau cu 19-15. În campionat au reușit să câștige ambele jocuri din deplasare din acest sezon, 26-25 la St. Raphael, și 28-22 la Massy. Nantes nu a avut probleme în ultimele meciuri directe cu cei de la Dunkerque reușind 3 victorii consecutive pe această arenă la cel puțin 6 goluri diferență. Pentru oaspeți vor lipsi în acest joc însă Olivier Nyokas, Nicolas Claire și Kiril Lazarov dar va reveni Dominik Klein. Cei 14 jucători care vor face deplasarea la Dunkirk sunt : Balaguer, Buric, Dumoulin, Emonet, Faluvegi, Feliho, Gurbindo, Klein, Lagarde, Matulic, Pechmalbec, Scott, Siffert și Tournat.

De cealaltă parte cei de la Dunkerque se vor putea baza pe întreg lotul pentru acest meci iar principalul pericol pentru Nantes va fi probabil pivotul Nicolas Nieto.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Dunkerque vs HBC Nantes: Victorie HBC Nantes

Vicecampionii de la Nantes au parte de o nouă deplasare foarte grea după cea de la St.Raphael dar cred că vor reuși să se impună în acest joc fiind totuși o echipă foarte omogenă și cu cel mai spectaculos joc din ultimul an în Franța. Au câștigat foarte clar ultimele meciuri directe cu cei de la Dunkerque și cred că o pot face și astăzi mai ales că în lotul celor două echipe nu au apărut foarte multe schimbări față de întâlnirile precedente. Pentru o victorie a celor de la Nantes unibet oferă o cotă de 1,40.

Pont pariuri: Victorie HBC Nantes

Miza: 10/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0