Duminică, start într-o nouă ediție High Roller Series. Noutățile din acest an

Ești jucător de high-stakes?..Atunci trebuie să știi că lumea bună a ”industriei” se încălzește pentru Festivalul High Roller Series. Organizată pe Pokerstars, competiția este la cea de-a doua ediție și organizatorii au pus la bătaie premii garantate de 10 milioane de dolari. Întrecerea se va desfășura în perioada 18 - 26 martie și este structurată pe nu mai puțin de 27 de turnee.

Organizatorii s-au gândit să le ofere mai multe șanse și celor care nu dispun de foarte mulți bani pentru accederea în competiție. Astfel că în acest an, în mai multe turnee buy-inul a scăzut de la 1.050 la 530 de dolari. Majoritatea acestora se joacă după sistemul no-limit hold'em, dar sunt și alte oferte pentru toată lumea - pot-limit Omaha, no-limit Omaha hi-lo, pot-limit Omaha/no-limit hold'em mix și 8-game.
 
Startul în competiție se dă pe 18 martie de la 20:00 (ora României) și primele două zile sunt rezervate turneului High Rollers 01: $1,050 NLHE, $500,000 Gtd. Adevărata nebunie începe pe 20 martie, odată cu programarea primului turneu (dintr-un total de trei) care pune la bătaie premii garantate de peste 1 milion de dolari. Turneul High Rollers 07: $10,300 NLHE [8-Max], $1M Gtd va debuta de la aceeași oră ca cel de pe 18 martie. 

Vor fi, cu siguranță, jucători cu bankrolluri mari care vor intra direct în competiție, dar cei mai mulți vor încerca să prindă un loc în turneu prin intermediul sateliților care vor rula în fiecare zi și care au buy-inuri mai ”omenești”. Jucătorii se pot califica la turneul principal ($2,100 High Roller Series Main Event), dar și pentru celelalte pe care și le-au stabilit ca țintă și prin intermediul turneelor Spin & Go de 25 de dolari. Iar pentru aceste turnee rake-ul este de 6 procente. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!