Duminică 8 martie 2015 ai sporirea câștigurilor la jocuri de cazino, turneu de poker cu 0,10$ buy-in și poți participa la Predictorul Fotbalului!

Sportingbet (deschide un cont acum) este o casă de pariuri online foarte cunoscută în România în special pentru platforma de pariuri sportive. Aceasta oferă și jocuri de cazino, poker, pariuri virtuale și jocuri multiplayer (table, remi sau blackjack). Zilnic clienții pot beneficia de foarte multe promoții, concursuri și oferte atractive. În paragrafele următoare vă vom arăta exact ce puteți primi astăzi, 8 martie 2015.

Bonus pentru prima depunere și program de fidelitate

Clienții care aleg să își deschidă acum un cont nou pot primi pentru o singură depunere trei bonusuri foarte atractive după cum urmează:

  • pariuri sportive: bonus de 50% în limita a 400 RON
  • jocuri de cazino: bonus de până la 1.200 RON în funcție de suma depusă
  • poker: bonus de până la 1.000$ pentru prima depunere + un bilet pentru un turneu freeroll care are loc în luna aprilie și care pune la bătaie premii totale de 1,000$!

Clienții cei mai fideli pot primi acces în Premium Club, acolo unde sunt oferite lunar bonusuri de mii de euro! Detalii AICI.

bonus-casino.JPG

Ofertă sportivă bogată

Peste 100 de opțiuni de pariere vă așteaptă la toate meciurile din campionatele medii și mari, inclusiv la cele din România Liga 1. Pe lângă pariurile clasice găsiți și pariuri pe intervale de 1, 5, 10 și 15 minute, pariuri pe penalty-uri, pe fiecare repriză, pe fiecare echipă și multe altele. Mai jos puteți vedea un exemplu de la partida Steaua - CFR Cluj. Vă invităm să accesați site-ul agenției pentru a vedea o listă completă. Majoritatea acestor opțiuni sunt disponibile atât înainte de începutul meciurilor cât și live.

steaua-cfr.png

Meciul zilei

Astăzi au loc foarte multe meciuri interesante de fotbal în toate campionatele mari ale Europei, iar la unul din acestea Sportingbet vine cu o promoție foarte interesantă.

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la partida dintre Atletico Madrid și Valencia și veți fi recompensat automat cu 15 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst.

Aceste rotiri sunt acordate indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului. Tot ce trebuie să faceți este să plasați pariul, iar duminică după ora 13:00 să intrați în Starburst. Eventualele câștiguri trebuie rulate o dată până luni la ora 01:59 în cadrul aceluiași joc.

meciul-zilei.png

Predictorul Fotbalului

În următoarea săptămână au loc meciuri din Liga Campionilor și Europa League. Cu această ocazie Sportingbet a dat drumul rundei cu numărul 37 din Predictorul Fotbalului. Sunt alese 12 meciuri care au loc între 10 și 12 martie, iar voi trebuie să dați pronosticuri la fiecare în parte (1, x sau2). Puteți pune în mod gratuit un bilet astăzi și unul mâine. Pentru ca biletul să fie valid este necesar ca pe parcursul zilei să plasați cel puțin un pariu pe Sportingbet pe orice doriți voi. Aceasta n-ar trebui să fie o problemă ținând cont că oferta de astăzi este foarte bogată.

Premiile puse în joc sunt fabuloase:
- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet pentru această rundă:

 bilet-predictor.png

Bonusuri calendar

Vă plac jocurile de cazino dar simțiți că nu câștigați suficient de mult? Atunci nu trebuie să ratați promoția de astăzi din cadrul jocului Starburst. Jucați-vă minim 20 de mâini în cadrul acestui joc în intervalul 08.03.2015, ora 02:01 - 09.03.2015, ora 01:59 iar la sfârșit, dacă sunteți pe plus, beneficiați de un bonus egal cu 50% din profitul acumulat de voi.

Să vă dăm un exemplu: Dacă rulați suma de 200 de euro și aveți câștiguri de 240 de euro, înseamnă că ați făcut un profit de 40 de euro. Conform promoției sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro.

Bonusul va fi creditat în maxim trei zile. Partea cea mai bună este aceea că bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj ceea ce înseamnă că-l puteți retrage oricând doriți.

starburst.png

Poker

Astăzi este o zi perfectă pentru iubitorii jocului de poker deoarece Paradise Poker, camera celor de la Sportingbet, oferă foarte multe turnee atractive. În cele ce urmează vi le prezentăm pe cele mai interesante:

  • Ora 16:00 >>> $100 Freeroll >>> Deși înscrierea este gratuită puteți câștiga o parte dintr-un pot de 100$..
  • Ora 19:00 >>> ChampionChip $50,000 >>> Acesta este turneul săptămânal care pune cei mai mulți bani la bătaie: 50,000$. Înscrierea este de 200$, turneul fiind destinat mai degrabă jucătorilor profesioniști. Detalii AICI.
  • Ora 21:00 >>> Poker Jumbo $750 >>> Jucătorii cu un buget redus sigur vor încerca acest turneu deoarece în schimbul unei sume de numai10 cenți puteți câștiga o parte dintr-un pot de 750$. Este greu de găsit la o altă cameră de poker un turneu cu un raport mai avantajos taxă/premii. Detalii aici!
  • Ora 21:00 >>> $17,500 Grand Live St. Maarten Online Final >>> Sunt puse la bătaie minim cinci pachete care vă oferă acces la un turneu offline în Caraibe. Toate cheltuielile sunt incluse (bani de avion, cazare, mâncare și alte cheltuieli pentru două persoane). Detalii AICI.
  • Ora 22:30 >>> Paradise $2,000 Final >>> acesta este un turneu destinat exclusiv jucătorilor Paradise Poker. Taxa de înscriere este de 75$, iar premiile totale sunt de minim 2,000$. Detalii aici.

paradise-poker.png

La turneele ChampionChip, Grand Live și Paradise $2,000 Final vă puteți califica participând în turnee satelit care au loc în fiecare zi și unde taxele de înscriere încep de la doar câțiva dolari. Pentru a vedea un program exact al tuturor turneelor oferite, intrați pe acest link și accesați din stânga opțiunea Program Turnee.

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!