Duminică 28 iunie 2015 a început runda a 3-a din Super Predictorul Verii! Vezi varianta propusă de mine pentru prima zi de concurs!

Astăzi, 28 iunie 2015, a început runda a 3-a din Super Predictorul Verii, concurs organizat de Sportingbet (deschide un cont acum). Zilnic până pe 10 iulie 2015 poți câștiga câte 10 rotiri gratuite în jocul de cazino Reel Steel dacă predicția ta pentru ziua următoare este corectă, iar la final poți pune mâna chiar pe un Iphone 6 Plus de 64GB dacă nimerești rezultatul la minim 28 din cele 42 de meciuri alese de agenție în cele 13 zile de concurs. Detalii complete despre această rundă poți afla din acest articol.

Ai la dispoziție până pe 29.06.2015, ora 01:59 să dai pronosticuri la cele patru meciuri alese pentru mâine. Toate meciurile sunt de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Vestea bună este că în această primă zi de concurs au fost alese doar meciuri în care există un favorit cert. De fapt niciunul din cei patru favoriți nu are o cotă mai mare de 1.12 pentru un eventual succes, iar eu astăzi voi merge doar pe mâna acestora.

varianta-1.png

De acum încolo îți voi prezenta zilnic un articol ca acestea cu predicția mea pentru ziua respectivă iar la final vom trage linie pentru a vedea dacă reușesc să nimeresc minim 28 de rezultate în mod corect, necesarul pentru a pune mâna pe un Iphone 6 Plus.

La Sportingbet (agenția care organizează acest concurs) poți paria pe toate meciurile de la Wimbledon, atât înainte ca acestea să înceapă cât și live. Beneficiezi și de un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON dar și de bonusuri de până la 28% la pariurile multiple pe tenis!

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi