Duminică 22 martie 2015 ești recompensat dacă pariezi pe "El Clásico", ai turnee atractive de poker dar și un bonus de până la 20€ în Big Bang!

Indiferent că vreți să pariați pe Barcelona - Real Madrid, să vă jucați poker sau să vă încercați norocul la jocuri de cazino, Sportingbet (deschide un cont acum) este alegerea perfectă astăzi datorită ofertei diversificate dar și a bonusurilor și promoțiilor oferite.

Bonusuri pentru prima depunere și program de fidelitate

Clienții noi pot primi pentru un singur depozit nu mai puțin de trei bonusuri: 50% în limita a 400 RON pentru pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker. Astfel indiferent de preferințe puteți lua un bonus pe gustul vostru! Dacă vreți să aflați cum puteți lua toate bonusurile dintr-un singur depozit vă recomandăm să accesați acest articol.

bonus-prima-depunere-sport.png

Meciul zilei

În această seară la ora 22:00 are loc "El Clásico" dintre Barcelona și Real Madrid. Meciul este foarte important în economia campionatului deoarece cele două formații sunt despărțite de un singur punct în fruntea clasamentului, avantajul fiind de partea catalanilor. Echipa gazdă este mare favorită cu o cotă de doar 1.62 pentru o victorie, ceea ce este de înțeles dacă luăm în considerare forma excelentă în care se află "extratereștrii".

La un astfel de meci Sportingbet vine cu o promoție pe măsură. Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect pe orice sumă de bani doriți și veți primi luni un loz în cadrul jocului Tribble Knockout.

O statistică foarte interesantă ne arată faptul că ultimele 17 partide directe au fost toate de tipul GG (amândouă echipele să marcheze)

meciul-zilei.png

Ofertă sportivă

Iar dacă vreți să plasați și alte pariuri atunci trebuie să știți că la acest meci ca și la celelalte din campionatele medii și mari (inclusiv România) găsiți peste 100 de opțiuni de pariere care de care mai interesante. De exemplu puteți plasa pariuri pe intervale de 1, 5, 10 și 15 minute. Veți găsi chiar pariuri de tipul: "Se va acorda un penalty în următorul sfert de oră?" sau "Va fi un out în următoarele 60 de secunde?". În poza de mai jos puteți vedea câteva pariuri disponibile pentru "El Clásico"

 oferta-barcelona-real.png

Predictorul Fotbalului

Iar dacă ați pariat pe Meciul zilei (sau pe orice doriți voi) sunteți eligibili să puneți astăzi gratuit un bilet în Predictorul Fotbalului. Concursul se află în runda a 41-a și mai aveți timp la dispoziție până pe 26.03.2015 să participați. Obiectivul este să dați cât mai multe pronosticuri corecte (1x2) la 12 partide alese de agenție. Puteți pune câte un bilet zilnic, ceea ce înseamnă că dacă participați zilnic până la sfârșitul rundei veți putea pune cinci bilete. Mai multe bilete înseamnă mai multe șanse de câștig. Premiile sunt după cum urmează:

Premii:
- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Deoarece în weekendul următor au loc meciuri din cadrul calificărilor pentru Euro 2016, toate meciurile alese pentru această rundă sunt între echipe naționale. Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet:

 bilet-predictor.png

Sporirea câștigurilor în jocul Big Bang

Ziua de duminică este perfectă ca să câștigați mai mult decât de obicei! În cadrul jocului "Big Bang" beneficiați astăzi de câștiguri cu 50% mai mari în limita a 20€. Cum funcționează promoția?

Jucați minim 20 de mâini în cadrul acestui joc în intervalul 22.03.2015, ora 02:01 - 23.3.2015, ora 01:59 EET. Dacă la final sunteți pe plus primiți un bonus egal cu 50% din profit. Pentru a lua bonusul maxim de 20€ trebuie să aveți un profit de minim 40€.

big-bang.png

Câștigă o excursie în Africa de Sud sau un premiu săptămânal

Iar dacă vă jucați jocul Easter Eggs veți avea șansa de a câștiga premii fabuloase. Pentru fiecare 80 RON rulați până pe 10 Aprilie veți primi câte un bilet pentru o tombolă care pune la bătaie o excursie de două persoane în Africa de Sud. Cu cât vă jucați mai mult cu atât primiți mai multe bilete deci aveți și mai multe șanse de câștig.

Iar dacă rulați minim 200 RON până pe 26 martie veți intra într-o extragere săptămânală unde puteți câștiga un Apple Ipad Mini 2. Mai multe detalii puteți afla din ACEST ARTICOL.

concurs-paste.png

Tot astăzi vă recomandăm și jocul "Hall of Gods" pentru că are un jackpot de peste 26 milioane de RON, dar și jocurile din secțiunea "Live Casino" dacă vreți să simțiți adrenalina jocurilor live. Sportingbet are și o secțiune de lozuri răzuibile unde găsiți 28 de jocuri diferite dar și secțiunea "Jocuri" unde vă puteți juca table, remi sau blackjack în compania altor jucători pe bani reali (opțiunea Multiplayer)

Poker

Sportingbet are propria cameră de poker numită Paradise Poker. Cele mai importante turnee săptămânale au loc în fiecare duminică, deci astăzi 22 martie 2015 este o zi perfectă pentru iubitorii acestui joc. Veți găsi turnee pentru toate bugetele iar noi le recomandăm în mod special pe următoarele:

  • Ora 16:00 >>> $100 Freeroll >>> N-aveți nici un ban dar totuși vreți să vă relaxați la un turneu de poker? Atunci acesta este turneul perfect pentru voi. Înscrierea este gratuită iar premiile sunt de 100$.
  • Ora 19:00 >>> ChampionChip $50,000 >>> Acesta este un turneu cu structură lentă fiind perfect pentru jucătorii profesioniști. Taxa de participare este de 200$, dar premiile sunt pe măsură, minim 50,000$.

championchip.png

  • Ora 21:00 >>> $17,500 Grand Live St. Maarten Online Final >>> Sunt puse la bătaie minim cinci pachete care oferă câștigătorilor acces la un turneu offline în Caraibe. Toate cheltuielile sunt incluse (bani de avion, cazare, mâncare și alte cheltuieli pentru două persoane)
  • Ora 21:00 >>> Poker Jumbo $750 >>> Greu veți găsi la o altă cameră de poker un turneu cu un raport mai bun taxă/premii. Pentru un buy-in de doar 10 cenți (nici 40 de bani) vă puteți bate pentru premii totale de 750$!
  • Ora 22:30 >>> Paradise $2,000 Final >>> acesta este un turneu destinat exclusiv jucătorilor Paradise Poker. Taxa de înscriere este de 75$, iar premiile totale sunt de minim 2,000$.

exclusive.png

Mai trebuie precizat că pentru turneele"Grand Live St. Maarten Online Final", "ChampionChip $50,000 " și "Paradise $2,000 Final" sunt organizate zilnic sateliți de calificare prin care vă puteți câștiga loc în turneul final plătind o taxă de doar câțiva dolari. Pentru a vedea o listă completă cu turneele organizate astăzi intrați pe acest link și accesați opțiunea "Program turnee".

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi