Duminică 10 mai 2015 poți primi până la 15 rotiri gratuite în Starburst, un bonus de până la 20€ la lozuri răzuibile și multe altele!

Duminică 10 mai 2015 ai toate motivele să te joci la Sportingbet (deschide cont aici). Beneficiezi de o ofertă sportivă bogată, găsești sute de jocuri de cazino și poți participa în foarte multe turnee atractive de poker. Plus că primești bonusuri consistente pentru primul depozit și ai acces la promoții și concursuri de nerefuzat. 

Pariuri Sportive

Oferta de astăzi este foarte generoasă atât la fotbal cât și la celelalte sporturi astfel încât ai sigur pe ce paria indiferent de preferințele tale. Oferta este diversificată indiferent de sport, de meci sau de momentul în care pariezi (înainte de începutul meciului respectiv sau live).

Beneficiezi și de multe bonusuri, promoții și concursuri după cum urmează:

 • Bonus pentru prima depunere: N-ai încă un cont? Deschide unul acum și bucura-te de un bonus egal cu 50% din suma depusă de tine. Bonusul maxim este de 400 RON. Detalii AICI

bonus-prima-depunere-sport.png

 • Meciul zilei: Pune un pariu pe scorul corect al partidei dintre Chelsea și Liverpool pe orice sumă de bani dorești (minim 2 RON) și primești 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst. Detalii AICI.
 • Predictorul Fotbalului: Ieri s-a dat startul la runda a 48-a și ai timp la dispoziție până vineri 15 mai să găsești varianta câștigătoare care să te facă mai bogat cu 45.000 RON. Dacă nu reușești să iei marele premiu nu-i problemă deoarece te așteaptă premii de consolare foarte atractive. Nu da cu piciorul la această ocazie; nu te costă nimic să participi! Detalii AICI!
 • Predictorul CM de hochei: Și aici participarea este gratuită. Ghicește câștigătorii la cele patru meciuri de astăzi și poți câștiga un loz răzuibil gratuit în Tribble Knockout. Dacă ai participat pe toată durata turneului la acest concurs, atunci ai șansa ca într-o săptămână să fii câștigătorul unei Skoda Superb, a unui Ipad Mini 3 sau a unui premiu în bani. Detalii AICI.
 • Biletul zilei: Crează AICI un bilet virtual cu ponturi de la meciuri de astăzi și ai putea câștiga 40RON.
 • Pariorul luniI: Astăzi se termină runda actuală iar dacă ai fost activ pe întreaga durată a săptămânii atunci trebuie să forțezi pentru a lua o parte din cei peste 4.000 de lei puși în joc. Dacă acum este prima dată când auzi de concurs nu-i problemă deoarece începe o rundă nouă. Detalii AICI.
 • Rambursare de până la 300€: Ai deja un cont, ești client fidel și ai primit și acces în Premium Club? Atunci în acest weekend beneficiezi de rambursări de până la 300€. Informații despre progamul de loialitate al celor de la Sportingbet pot fi găsite AICI.

premium.png

Jocuri de noroc

Sportingbet are propriul cazino online unde găsiți peste 200 de jocuri, dar și un cazino live unde vă puteți juca jocuri de ruletă și cărți în compania unui dealer live 24/7 direct din fața calculatorului. Alte 28 de jocuri vă așteaptăi în secțiunea "Lozuri răzuibile". Acum să vedem și promoțiile oferite astăzi:

 • Bonus pentru prima depunere: Clienții noi primesc un bonus de bun venit a cărui valoare depinde de suma depusă: 45 RON dacă depui 45-199,99 RON, 200 RON pentru depunerile de minim 200 RON și maxim 1.199,99 RON și 1.200 RON dacă depui o sumă cel puțin egală. Detalii AICI.
 • 100 de rotiri gratuite la jocuri de cazino: Cei care s-au jucat ieri în cazinoul Sportingbet sigur nu regretă fiindcă astăzi vor primi până la 100 de rotiri gratuite în jocul Dead or Alive. 
 • Bonusul 10+1 la lozuri răzuibile: Pe întreaga durată a zilei primiți un bonus de 1€ pentru fiecare 10€ cheltuiți în oricare din jocurile din secțiunea "Lozuri răzuibile". Bonusul maxim este de 20€ și nu este supus vreunei condiții de rulaj. Detalii  AICI.

bonusul101.png

Poker

Camera de poker Paradise Poker iese astăzi în prim plan prin turneele oferite. Găsiți multe turnee atractive pentru toate bugetele. Mai jos le puteți vedea pe cele mai interesante, dar pentru un program complet vă recomandăm să accesați de pe site secțiunea Poker, opțiunea Program Turnee.

 • Ora 16:00 >>> $100 Freeroll >>> N-aveți niciun ban dar tot vreți să jucați? Atunci acest turneu este perfect pentru voi
 • Ora 19:00 >>> 10,500 WSOP Online Final >>> Ce-ai zice dacă ți-am spune că anul acesta ai putea participa la World Series of Poker direct de la fața locului? Acest turneu pune la bătaie trei pachete complete pentru seria de turnee din Las Vegas. Un pachet conține bilete de avion și cazare pentru două persoane dar și un buy-in de 1,000$ pentru unul din turneele din această serie ("$1,000 No Limit Hold'em" de pe 28-30 iunie 2015). Detalii AICI.

wsop2015.png

 • Ora 19:00 >>> ChampionChip $25,000 >>> Taxa de înscriere este de 100$ dar vă puteți califica prin intermediul turneelor satelit pentru sume începând de la 1€. Acest turneu este pentru adevărații profesioniști deoarece este de tip freezout și are o strctură lentă (10.000 jetoane, blindurile cresc la fiecare 15 minute). Astfel cunoștințele de poker vor conta mai mult iar norocul mai puțin. Detalii AICI.
 • Ora 21:00 >>> Poker Jumbo $750 >>> Ți-ai pus în ultima vreme întrebarea "Ce pot face cu 0.50RON?". Noi avem răspunsul: poți juca în acest turneu de poker (0.10$ buy-in) și te poți lupta pentru o parte din premiile totale de 750$!
 • Ora 22:30 >>> Paradise $2,000 Final >>> Taxa de înscriere este de 75$ iar premiile de minim 2,000$. Turneul este destinat exclusiv clienților Paradise Poker.

exclusive.png

Dacă te joci pentru prima dată la Paradise Poker vei primi și un bonus de bun venit de până la 1000$! Acesta va fi eliberat în 50 de tranșe de câte 20$. Ai două luni la dispoziție să eliberezi cât de multe tranșe poți! Detalii AICI.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi