Duminică 1 martie 2015 ai promoții și concursuri de nerefuzat la pariuri sportive și jocuri de cazino dar și turnee atractive de poker!

Sportingbet (deschide un cont acum) este un site foarte cunoscut în România în special pentru platforma de pariuri sportive, însă pune la dispoziția clienților multe alte tipuri de gambling precum jocuri de cazino, poker, pariuri virtuale sau jocuri multiplayer (table, remi, blackjack)

Prima zi a lunii martie este perfectă pentru a ne încerca norocul pe acest site indiferent de ce preferăm datorită promoțiilor de la pariuri sportive și jocuri de cazino, dar și datorită turneelor foarte atractive de poker.

Bonusuri pentru prima depunere și program de fidelitate

În cele ce urmează vă vom prezenta principalele atracții ale zilei. Înainte de toate trebuie precizat că o singură depunere vă poate aduce trei bonusuri consistente: 

- pariuri sportive: bonus de 50% în limita a 400 RON
- jocuri de cazino: bonus de până la 1.200 RON în funcție de suma depusă
- poker: bonus de până la 1.000$ pentru prima depunere + un bilet pentru un turneu freeroll care are loc în aprilie și care pune la bătaie premii totale de 1,000$!

Iar clienții cei mai fideli primesc acces în Premium Club acolo unde sunt oferite bonusuri de ordinul miilor de euro!

bonus-prima-depunere-sport.png

Ofertă sportivă

Peste 100 de opțiuni de pariere vă așteaptă la toate meciurile cât de cât importante. Mai jos aveți un exemplu de la partida Craiova - Steaua pentru a vă face o idee rapidă despre cât de bogată este oferta sportivă. Majoritatea opțiunilor de pariere disponibile înainte de începutul meciurilor vă așteaptă și după fluierul de start.

 oferta-sportiva.png

Meciul zilei

Dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul dintre Real Madrid și Villarreal veți fi recompensați cu un loz răzuibil gratuit în cadrul jocului Tribble Knockout.

Oferta este destul de avantajoasă pentru că lozul valorează 5RON dar este acordat indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului. Plus că norocul ne poate surâde și putem câștiga un premiu destul de consistent ținând cont că premiul maxim este de 50,000RON.

Lozul va fi creditat luni după ora 13:00 și trebuie folosit până în noaptea de luni spre marți la ora 01:59. Eventualele câștiguri trebuie rulate o singură dată în cadrul aceluiași joc și interval orar după care sunteți liberi să efectuați o retragere.

 meciul-zilei.png

Predictorul Fotbalului

Acesta este un concurs pe care nu trebuie să-l ratați deoarece participarea este gratuită, iar premiile totale sunt de 65.000 RON. Obiectivul concursului este de a pronostica corect cât mai multe rezultate (1x2) la 12 meciuri de fotbal alese de agenție pentru zilele de 3 și 4 martie 2015.

Puteți pune un bilet astăzi și încă unul mâine. Pentru ca biletul vostru de astăzi să fie valid este necesar să plasați măcar un pariu la Sportingbet pe parcursul zilei. Dacă ați pariat pe Meciul Zilei deja înseamnă că ați îndeplinit această condiție foarte simplă!

Premiile exacte arată în felul următor:
- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet pentru această rundă:

 bilet-predictor.png

Bonusuri calendar

Oricui îi place să joace la "păcănele" din când în când, dar nimănui nu-i place să piardă. Astăzi însă Sportingbet are pentru voi promoția perfectă prin care sunteți acoperit în caz că norocul nu vă surâde.

Jucați-vă jocul "Master of Mystery" în intervalul: 01.03.2015, 02:01 - 02.03.2015, ora 01:59. Dacă la sfârșit sunteți pe minus, primiți înapoi un bonus egal cu 50% din suma pierdută de voi în limita a 20 de euro.

Să presupunem că jucaţi 20 de mâini de câte 5 euro fiecare dar aveți câștiguri de doar 60 de euro. Deși în mod normal ați pierdut 40 de euro, conform promoției sunteți eligibil să primiți 20 de euro înapoi. Partea cea mai bună este aceea că bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj, deci îl puteți retrage oricând doriți.

Singura condiție este să jucați minim 20 de mâini în jocul precizat mai sus pe durata promoției. Bonusul va fi alocat în maxim trei zile.

bonusuri-calendar.png

Turnee Poker

Una din platformele cu care Sportingbet iese mereu în evidență în zilele de duminică este Paradise Poker. Astăzi sunt oferite multe turnee interesante pentru toate bugetele, iar mai jos le puteți vedea pe cele mai atractive:

  • Ora 16:00 >>> $100 Freeroll >>> Premiile totale sunt de $100 deși participarea este gratuită.
  • Ora 19:00 >>> ChampionChip $50,000 >>> Acesta este turneul săptămânal care pune la bătaie cel mai mare premiu: 50,000$. Înscrierea este de 200$ și are o structură lentă, turneul fiind destinat mai degrabă jucătorilor profesioniști. Detalii aiciI.
  • Ora 21:00 >>> $17,500 Grand Live St. Maarten Online Final >>> Sunt puse la bătaie minim cinci pachete care vă oferă acces la un turneu offline în Caraibe. Toate cheltuielile sunt incluse (bani de avion, cazare, mâncare și alte cheltuieli pentru două persoane). Detalii aiciI.
  • Ora 22:30 >>> Paradise $2,000 Final >>> acest turneu este destinat exclusiv jucătorilor Paradise Poker. Premiile minime sunt de 2,000$ iar taxa de înscriere este de 75$. Detalii aici.

La toate turneele de mai sus (exceptându-l pe cel cu înscriere gratuită) găsiți turnee de calificare prin care puteți câștiga un token în schimbul unei sume de doar câțiva dolari.

paradise-poker.png

Pokerjumbo.com

Mai este un turneu pe care nu trebuie să-l ratați astăzi dar care am considerat că merită prezentat separat. Acesta se numește Pokerjumbo.com $750 și are loc la ora 21:00. Premiile totale sunt de 750$ dar înscrierea este numai 10 cenți! Probabil că sunt destul de puține camere de poker care oferă un turneu cu un raport atât de bun taxă / premii.

Mai mult decât atât, astâzi începe și o nouă competiție lunară. În fiecare seară la ora 21:00 are loc câte un turneu Pokerjumbo. La fiecare turneu, în afară de premii în bani, primiți și un anumit număr de puncte. Jucătorii care la finalul lunii strâng cele mai multe puncte împart între ei un pot atractiv de 5,000$.

Practic în luna martie cu maxim 3$ vă puteți bate pentru o parte dintr-un pot total de 25,000$. De aceea credem că nu se merită să ratați aceste turnee, mai ales dacă n-aveți un buget prea consistent.

poker-jumbo.JPG

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi