Duelul Messi vs Ronaldo se poate muta în PL! United a trimis o ofertă pentru CR7

Lionel Messi a arătat încă o dată lumii întregi de ce este în stare prin cele trei goluri reușite în poarta Ecuadorului în ultimul meci din preliminarii. Iar evoluția lui a dat din nou apă la moară jurnaliștilor englezi, care au scris că aventura lui Messi pe ”Camp Nou” s-ar putea încheia brusc în ianuarie. Iar ca justificare, englezii au notat că Man City a pregătit o ofertă fabuloasă pentru starul argentinian, de 400 milioane euro!! 

Deși președintele Josep Bartomeu s-a lăudat că o nouă înțelegere este ca și încheiată, ​​Messi (foto: fcbarcelona.com) încă nu a semnat un nou acord cu giganții din Primera. Iar în timp ce șefii Barcei cred în continuare că e doar o chestiune de timp până se va întâmpla asta, tot mai multe rapoarte susțin că Man City a demarat deja discuții cu cei din jurul lui Messi. Și, se pare că tatăl său a luat deja o decizie.

Nici la marii rivali de la Real Madrid nu e liniște. Conform jurnaliștilor spanioli, șefii galacticilor ar fi dispuși să-l lase pe Cristiano Ronaldo (foto: realmadrid.com) să se întoarcă la Manchester United!

Diario Gol scrie că intenția președintelui Florentino Perez e legată de pretențiile din ce în ce mai mari ale Balonului de Aur. Recent, starul portughez a cerut o mărire substanțială a salariului, care ar face ca el să câștige peste 25 milioane de euro pe sezon. Mai mult decât Messi..În același timp, el ar fi amenințat că va părăsi clubul în cazul în care cererile lui nu sunt îndeplinite. 

Manchester United a fost întotdeauna interesată de o eventuală reîntoarcere a lui Ronaldo pe ”Old Trafford”, iar de fiecare dată când se apropie o nouă perioadă de transferuri zvonurile se întețesc. Jose Mourinho și-a exprimat public opinia cu privire la cât de mult îi place Ronaldo și ar putea încerca să profite la maximum de certurile dintre fotbalist și conducerea Realului pentru a-l aduce înapoi la United.

Duelul dintre Cr. Ronaldo și Messi s-ar putea muta în Premier League de la anul. (foto: realmadrid.com)

De data asta, se pare că lucrurile sunt foarte serioase. Spaniolii mai notează că Man United a trimis deja o ofertă oficială Realului pentru Cristiano Ronaldo, dar pe care președintele Florentino Perez nu a luat-o încă în considerare. 200 de milioane de euro a oferit Man United pentru Balonul de Aur lîn această vară, plus De Gea! Acum, jurnaliștii englezi au informații că gruparea de pe ”Old Trafford” e dispusă să plătească 250 milioane de euro cash. Bineînțeles, David De Gea rămâne în afacere..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi