Share

Pont Challenger - Nottingham, Dudi Sela - Marius Copil, românul are şansa sa şi se află într-o formă fizică bună.

Tenis

Cota: 1.90

Adaugat de: Daniel Anghel

17 Iun 2017 09:22 726 0
Logo Dudi Sela
Logo Marius Copil
Dudi Sela
Marius Copil
VS
16:15 17 Iunie 2017
Challenger - Nottingham

Analiză și informații pentru Dudi Sela v Marius Copil

Semifinală la Nottingham Challenger în Anglia, românul nostru a jucat foarte bine, este la cel mai bun sezon al carierei, are meci cu Dudi pentru accederea în finală, s-a impus în faţa israelianului la ultimele două confruntări tot pe suprafaţă rapidă.

Dudi Sela

Favorit trei la acest turneu, 32 de ani, locul 98 ATP, Dudi a trecut pe rând de Denis Kudla în primul tur, 6-2, 6-2, apoi victorii la Richard Berankis şi în sfertul de ieri meci foarte greu cu Lloyd Glasspool, locul 487 ATP, tiebreak în setul secund. Trebuie să recunoaştem Dudi nu a întâlnit mari jucători la acest turneu, poate Kudla în primul tur însă acesta nu prea este familiarizat cu suprafaţa aceasta de iarbă.

La turneul precedent de la Surbiton Challenger tot pe iarbă a pierdut în sferturi de finală la Yuichi Sugita 3-6, 5-7, jucător care l-a învins şi pe adversarul de azi al lui Dudi, Copil.

Israelianul a mai jucat în Coreea la turnee de hard, a câştigat în faţa unor jucători destul de modeşti, Sadio Doumbia sau Tung-Lin Wu 6-1, 2-6, 7-5.

Dudi nu a participat la Roland Garros, zgura nu este punctul său forte, a preferat să se concentreze la turneele de hard.

Lituanianul Richard Berankis i-a pus mari probleme în turul doi aici la Nottingham Challenger deşi scorul nu demonstrează acest lucru, puncte câştigate din retur 32/63 (51%), adversarul a avut şi trei break-uri, pe iarbă totuşi la o servă bună adversarului nu-i uşor să facă break. Dudi nu mai este la prima sa tinereţe, la cei 32 de ani rămâne de văzut cât se poate menţine măcar la turneele challenger, la cele ATP cam pierde în primele tururi, să pierzi la Marco Chiudinelli în două seturi, jucător de 35 de ani totuşi şi ieşit de o perioadă bună din lumea bună a tenisului arată inconstanţa israelianului.

Marius Copil

Românul nostru are un sezon foarte bun, cel mai bun al carierei, locul 91 ATP la cei 26 de ani, Marius adoră suprafeţele rapide acolo unde poate să-şi fructifice mult mai uşor serviciul său puternic. În sfertul de ieri a servit 13 aşi cu Bjorn Fratangelo, iar americanul clar are valoare, constant participă la turnee importante, chiar şi la Roland Garros în acest an. În turul doi cu Reilly Opelka a reuşit 15 aşi iar în primul tur cu Konstantin Kravchuk 12. Marius nu a pierdut set la acest turneu, serva sa a funcţionat foarte bine, are 38/46 (83%) procentajul punctelor câştigate cu primul serviciu în sfertul de ieri, 37/45 (82%) cu Opelka, 26/30 (87%) cu Konstantin Kravchuk, aşadar greu de realizat break pe serviciul său, doar rusul în primul tur a reuşit un break în rest ceilalţi au avut doar două şanse şi acelea neconcretizate.
La retur Marius a avut şanse de break pe care le-a realizat, are mai multă răbdare în joc, nu riscă mereu, ţine mingea în teren şi atacă când are ocazia, reverul sau este foarte bun.

La Surbiton Challenger Marius a disputat semifinală, pierdută tot la Yuichi Sugita, jucător care l-a învins şi pe Dudi, romanul nostru a câştigat acolo la Sergiy Stakhovsky, Lukas Lacko, jucători crescuţi practic indoor.

Pont Dudi Sela VS Marius Copil: Câștigător meci : Marius Copil

Marius este favoritul doi al acestui turneu, a jucat foarte bine pe toată perioada turneului, se află la cel mai bun sezon din carieră, a crescut mult şi fizic, mult mai bine clădit din acest punct de vedere, serva sa este şi ea redutabilă, are minim 12 aşi la fiecare partidă de la Nottingham, greu pentru Dudi azi la retur, Marius şi-a perfectionat şi returul, nu mai joacă la risc punctele importante. În ultimele două confruntări directe romanul s-a impus, greu pentru Dudi azi. Nu văd ce poate face israelianul dacă Marius îşi menţine procentajul de peste 80% puncte câştigate la prima servă ca-n ultimele trei partide pe iarbă. Posibil să avem şi tiebreak însă Marius este într-o formă bună şi merg cu încredere în partida sa de azi.

Pont pariuri: Câștigător meci : Marius Copil

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 5

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

18

Castigate:

6

Pierdute:

10

Anulate:

1

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici