Duckadam vine mâine la Pariuri fără secrete. Ponturi și Bomba zilei.

În emisiunea de azi vă anunțăm că îl vom avea în ediția de mâine, ca invitat special, pe Helmut Duckadam, marea glorie a Stelei și actualmente președinte de imagine al grupării roș-albastre, care va face o analiză a etapei de Liga 1 din weekend. Găsiți pe site și ponturile lui la meciurile de azi din Cupa Ligii, CFR – CS U Craiova și Voluntari – Dinamo.

Bineînțeles, vă oferim și noi un pont în emisiune, dat de Marius Huțu, pe handbal, jurnalistul ProSport reușind în ultimul timp 7 ponturi bune din 8 pe acest sport.

La Biletul zilei, sunt trei meciuri de fotbal, o cotă totală de 5,23. Codorean ne propune o partidă din Elveția, Thun – Grashoppers, iar comentatorii DigiSport Ionuț Angheluță și Dan Ștefănescu vin, bineînțeles, cu ponturi la cele două confruntări din Cupa Ligii.

Avem, ca de obicei, și corespondența specială de la Rio, pentru Pariuri fără secrete, a cunoscutului jurnalist de sport Alexandru Enciu, care ne vorbește despre șansele românilor la canotaj, despre eșecul lui Dolniceanu (foto) la sabie și despre primul succes al naționalei de handbal în turneul de la Rio.

img0702.JPG

Trebuie să urmăriți cu atenție videoclipul de la Faza zilei și veți vedea ce înseamnă să nu renunți niciodată, să încerci să te ridici cu o voință extraordinară, să reușești să îți duci cursa și idealul mai departe și, la final, să fii învingător, indiferent de locul ocupat.

Nu ratați nici Bomba zilei, un meci din campionatul Norvegiei, cu o cotă bună, 4,80.

La Chestiunea zilei am discutat despre dependența de pariuri, o boală grea a acestui secol. Noi sperăm să jucați de plăcere și să nu vă irosiți banii pe care nu vi-i permiteți.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România.

Accesați mai jos emisiunea de azi:

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi