Duckadam ne spune la Pariuri fără secrete pe ce poziții mai transferă Steaua. Corespondență de la Rio, 22 august, și ponturile zilei

Invitatul special al emisiunii de azi a fost Helmut Duckadam, specialistul pariurix.com, care a și nimerit pronosticurile din acest weekend: X2 la ASA – Concordia (0-1) și HA 0 la CFR Cluj – Astra (5-1).

14123381102092167633927831667987565o.jpg

Marea glorie a Stelei își spune opinia despre derby-ul Steaua – Dinamo, dar și despre coregrafia dinamovistă de la meciul cu Manchester City. Aflăm din intervenția lui Duckadam și pe ce poziții mai vrea să transfere clubul lui Becali, dar și o caracterizare a nou-veniților.

Faza zilei e pentru băieți, o fată deosebită care întâmpină dificultăți atunci când vrea să... Dar mai bine urmăriți mai jos emisiunea noastră și rubrica despre care vă vorbeam.

Biletul zilei de azi are o cotă totală de 4,67 și conține un meci de tenis (oferit de Galisandru) și două de fotbal, unul din campionatul Spaniei (Răzvan Codorean) și, nu putea lipsi, unul din Liga 1 (Ionuț Angheluță).

Pontul zilei e dat de Dan Ștefănescu, tot de la un meci din campionatul românesc, Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani, care se va disputa azi, de la ora 18:30.

Avem și Chestiunea zilei, unde vă răspundem la o întrebare incomodă și vă spunem ce ar trebui să faceți ca să aveți mai mult succes când alegeți ponturile pe care vreți să pariați.

Tot în emisia de azi, Alexandru Enciu ne vorbește într-o corespondență audio de la Rio, special pentru pariurix.com, despre ultima zi a Jocurilor Olimpice, în care România a mai cucerit o medalie de bronz, datorită unui cecen naturalizat, Albert Saritov. Că băiatul nu știe limba română, asta e o altă problemă.

Emisiunea o puteți urmări în video-ul de mai jos. Noi așteptăm comentariile voastre și vă rugăm să dați share dacă vreți să continuăm.

Mult noroc!

De peste 20 de ani pariurile online evolueazã. Vezi care este cea mai apreciatã agenție!

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi