Drogba îşi face de cap peste Ocean. La ultimul meci, a urcat în tribune să-l bată pe un fan

Vremurile în care Didier Drogba ridica tribunele în picioare pe "Stamford Bridge" s-au dus. Ajuns la 38 de ani, fostul star al lui Chelsea face acum spectacol peste Ocean, la echipa Montreal Impact. În ultimul meci, însă, atacantul ivorian n-a rupt gura târgului. Cu doar un şut periculos pe spaţiul porţii celor de la New York Red Bulls, Drogba a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren în meciul pierdut cu 1-0 de echipa sa. Înfrângerea nu le-a picat deloc bine celor de la Montreal, iar Drogba a fost cel mai nervos. Fluierat la aproape fiecare atingere a mingii, atacantul ivorian a sărit să-l bată pe un fan al gazdelor. Drogba, care a urcat în tribune după suporterul gazdelor, a fost calmat cu greu de forţele de ordine şi de unul dintre coechipierii săi, italianul Matteo Mancosu!

Tot incidentul a fost filmat de către unul din jurnaliştii prezenţi pe stadion. Probele au fost cerute de şefii din Major League Soccer, care au anunţat că ivorianul este pasibil de o suspendare pentru o perioadă mai mare de timp. 

Doi dintre fanii gazdelor şi-au manifestat bucuria într-un mod cu totul nesportiv în timp ce eu şi coechipeirii mei ne îndreptam spre vestiare. M-am enervat, pentru că au întrecut limita bunului simţ. Asta e tot. Nu s-a întâmplat nimic special!,

---şi-a justificat Drogba gestul

Incidentul a venit la doar câteva ore după ce Drogba a postat pe contul său de Twitter un mesaj ironic pentru jucătorul lui Arsenal, Theo Walcott după ce acesta a marcat un gol pentru echipa sa în victoria, 3-0 cu Chelsea, din Premier League. Alexis Sanchez şi Mesut Ozil au pus şi ei umărul la dezastrul fostei echipe a lui Drogba. "Felicitări pentru victorie, frăţioare. Dar e foarte uşor pentru şoricei să danseze, atunci când pisicile nu sunt acasă!!, a postat Drogba, cu referire la cele 15 goluri marcate de el în 16 meciuri jucate împotriva lui Arsenal, toate încheiate cu victoria lui Chelsea. 

Instinctul de "criminal" în faţa porţii adverse nu s-a văzut în ultimul timp în jocul său. Cu Drogba în teren, Montreal a pierdut trei din ultimele patru partide disputate în campionat. Montreal e pe cinci în Conferinţa de Est din MLS. Atacantul ivorian a marcat doar de doua ori în aceste meciuri, iar în ultima înfrangere, cu New York Red Bulls, a fost aproape inexistent. 

Evoluţiile sale sunt monitorizate atent de către presa de peste Ocean. În cele 32 de meciuri jucate până acum pentru Montreal Impact, Drogba a marcat 21 de goluri. 134 de şuturi a expediat în total ivorianul, dintre care 55 au fost pe spaţiul porţii. Drogba a făcut şi prostii...A încasat 5 cartonaşe galbene şi unul roşu. După ultimul incident în care a fost implicat, ar putea rata mai multe meciuri sezonul ăsta. 

 

Foto: Twitter

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi