Draxler, pe urmele lui Cavani. 63 mil euro pune la bătaie o super-putere din Europa!

PSG se pregătește să se despartă de câțiva jucători în această iarnă. E mutarea pe care șefii echipei o au de făcut ca să scapa de riscul de a fi excluși din Champions League pentru încălcarea regulilor de fair-play financiar. Totul, după sumele astronomice plătite vara asta pentru Neymar și Mbappe. Prima ofertă sosită pe adresa vice-campioanei Franței a venit din Premier League - Chelsea a oferit 83 milioane de euro în schimbul lui Edinson Cavani. 

Nu a trecut decât o zi și francezii s-au trezit cu o nouă ofertă concretă. De această dată din Spania. Conform ultimelor informații, Real Madrid îl vrea pe Julian Draxler (foto: psg.fr), afacerea urmând să se perfecteze în perioada de transferuri din ianuarie. 

Fotbalistul german a fost trecut pe linie ”moartă” odată cu sosirile lui Neymar și Mbappe, iar Daily Star scrie că extrema de 24 de ani e super-încântat de interesul campioanei Europei. Real s-a gândit și la o sumă, iar spaniolii notează că Florentino Perez e dispus să plătească și mâine 63 milioane de euro pentru Draxler. 

”Cu siguranță, împreună cu prietenul său Florentino Perez, Zidane va încerca să rezolve situația din mers pentru ca echipa să revină pe linia de plutire. Sigur, nu se poate spune că Draxler este de valoarea celor plecați, dar tot e bine dacă va veni un jucător ca el. Dacă nu avea valoare nu dădea PSG banii pe el..”, scriu spaniolii. După plecările lui Alvaro Morata și James Rodriguez, ”Zizu” e hotărât să-și întărească linia de atac și vede în jucătorul german de 24 de ani o variantă ideală. 

În această vară, Julian Draxler (foto: psg.fr) a fost puternic legat de un transfer în Premier League. Arsenal, Liverpool, Manchester United, Manchester City și Juventus și-au manifestat interesul pentru fotbalistul german. Dinter toate, Arsenal a anunțat că se va înscrie din nou în cursa pentru el, în ianuarie.

Capabil să joace pe aripi, dar și ca mijlocaș ofenisv, Draxler s-ar putea dovedi un înlocuitor ideal pentru James Rodriguez în echipa Realului. Rapid, tehnic și ambidestru, el este capabil de faze surpinzătoare în preajma careului advers. Draxler și-a arătat potențialul imens în timpul Cupei Confederațiilor, competiție câștigată de altfel de naționala Germaniei.

Împreună cu Eden Hazard (foto: chelseafc.com) - o altă țintă a Realului, Draxler ar putea fi în ianuarie transferurile mult visate atât de fanii echipei, cât mai ales de Zidane. În cazul germanului, ”mișcarea” e convenabilă ambelor echipe - PSG trebuei să vândă musai câțiva jucători, în vreme ce Real va umple ”golul” lăsat de plecarea lui James. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!