Draw No Bet - De ce joc des DNB la pariuri?

Ce este Draw No Bet (DNB)? Aceasta este o întrebare pe care inevitabil o primesc de fiecare dată când dau astfel de pronosticuri. Iar asta se întâmplă destul de des pentru că este una din opțiunile mele preferate. Să îți explic despre ce este vorba.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE PE CARE LE RECOMAND PENTRU PARIURI DRAW NO BET!


CE ESTE PARIUL DRAW NO BET?

Este extrem de simplu. Un pariu de tipul 1x2, dar la care primești înapoi suma pariată în caz de scor egal. Acesta este echivalentul pariului Handicap Asiatic (0) despre care am vorbit în acel articol.

Dar cel mai bine este să iau un exemplu ca să vezi exact despre ce este vorba. Avem un meci între Juventus și Real Madrid unde cotele arată cam așa:

 • Victorie Juventus @ 2.90
 • Egalitate @ 3.15
 • Victorie Real Madrid @ 2.65

Atunci pentru pariul Draw No Bet vom avea:

 • DNB Juventus @ 2.00
 • DNB Real Madrid @ 1.84
Pariu 1X2 Pariu DNB
Victorie Juventus - luăm 290RON Victorie Juventus - luăm 200RON
Egal - pierdem 100RON Egal - primim înapoi suma mizată
Victorie Real - pierdem 100RON Victorie Real - pierdem 100RON

Să presupunem că vrem să pariem pe Juventus. În cazul unei victorii soliste primim cotă de 2.90, dar pariul va fi câștigător (un scenariu din 3) sau pierzător (două scenarii din 3). Dacă în schimb mergem pe un DNB, primim ce-i drept o cotă mai mică de 2.00, dar în caz de egalitate  recuperăm suma investită. Deci de data aceasta un singur scenariu este defavorabil.


Pariul DNB prezintă multe avantaje

La partide foarte echilibrate este bine să ai o plasă de siguranță și vei vedea că pe termen lung este mai convenabil să joci mai precaut și să fii acoperit în cazul în care pariul nu merge în direcția dorită.

Cu atât mai mult recomand utilizarea ei pe biletele cu mai multe selecții. Un singur pariu greșit duce la pierderea întregului bilet, dar dacă ai un pariu DNB și meciul se termină cu remiză, atunci la respectivul meci primești cotă 1.00 iar restul biletului rămâne în picioare.


Un mic truc de folosit când opțiunea nu e disponibilă

Hai să te învăț și o mică șmecherie. La meciuri mai puțin importante nu vei găsi această opțiune de pariere, dar asta nu înseamnă că nu o poți folosi. Cum așa? Păi simplu, pui două pariuri: unul pe echipa care crezi că va câștiga, și unul pe rezultat de egalitate utilizând următoarele formule:

 • Miza pe rezultat de egalitate = miza totală / cota pentru remiză
 • Miza pe una din echipe = miza totală – miza la remiză

Dacă ai vrea să pariezi 100RON Juventus în acest mod, atunci ar trebui să pui 31.74RON pe egal (100 : 3.15) și 68.26RON (100 – 31.74) pe victorie. Foarte simplu!


DNB sau șansă dublă?

Avantajul șansei duble este acela că pariul este câștigător și în cazul unei remize, spre deosebire de DNB unde primești doar miza înapoi. Pe de altă parte, cota este mult mai mică și de multe ori nu se merită (în exemplul de mai sus cota pentru Juventus sau egal ar fi de 1.50). De-a lungul timpului am constatat că rezultatele de egalitate ies mai rar decât victoriile echipelor pe care mizez, iar de aceea prefer să mă folosesc de remize doar pentru a îmi acoperi pariul. Pe termen lung este mai profitabil.


Agenții de pariuri recomandate care oferă pariuri Draw No Bet

Majoritatea operatorilor oferă pariuri DNB, dar mai jos găsești lista cu cei recomandați de mine. În dreptul lor am trecut și numele cu care vei găsi această opțiune de pariere.

Vezi aici site-ul pe care pariez cel mai des DNB-uri!

 • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) – 1 2 (Mizele vor fi returnate dacă se termină egal)
 • Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  –  Miză rambursată pentru egal
 • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) – 1 2 pariu special
 • Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) – Nici un pariu pe egal
 • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – Pariu fără egal

Cum vi se pare acest tip pariu?
Îl mai joacă careva frecvent?

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi