Drama lui Eboue: "Am vrut să mă sinucid! Noroc cu familia mea..."

Emmanuel Eboue e în pericol să-şi încheie cariera dintr-o prostie a lui. A refuzat să-şi mai plătească agentul şi a fost suspendat un an după ce acesta l-a reclamat la FIFA. Ivorianul s-a supărat că impresarul său a tratat cu uşurinţă ultima sa înţelegere, cu Galatasaray, şi i-a transmis să-şi ia gândul de la bani. Eboue a semnat pe 9 martie 2016 cu Sunderland, dar nu a mai apucat să joace pentru englezi - după trei săptămâni de la parafarea înţelegerii a fost suspendat! Englezii i-au reziliat contractul după o lună.

Fostul jucător al lui Arsenal şi Galatasaray a avut un an teribil. La puţin timp după ce a aflat că este suspendat, fratele şi tatăl său au murit. A fost momentul în care Eboue a vrut să se sinucidă! A recunoscut-o într-un interviu acordat celor de la Daily Telegraph.

Sunt multe zile în care simt că nu are rost să mă ridic din pat. Într-o zi am vrut să mă sinucid. Noroc cu familia mea, care mă susţine şi mă încurajează tot timpul. La ei trebuie să mă gândesc. Familia mă ţine puternic, dar mi-e teamă să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă eram singur. Toţi cei care mă cunosc pot să observe că nu sunt fericit. Este cea mai grea perioadă din cariera mea, este un moment dificil,

---a spus Eboue

Internaţionalul din Coasta de Fildeş se antrenează acum cu o echipă de amatori pentru a nu-şi ieşi din formă. Are 33 de ani şi mai vrea să joace fotbal. Timpul liber şi-l petrece la Academia lui Arsenal, unde fiul său, Mathis, este printre cei mai buni jucători de vârsta lui. 

În octombrie, tatăl său a murit în urma unei grele suferinţe după ce a fost diagnosticat cu cancer. Tot în aceeaşi lună, Eboue şi-a pierdut fratele într-un accident de motocicletă. 

Este cel mai greu moment al carierei mele, nu se putea ceva mai rău. Sunt momente când mă închid în camera mea şi mă rog, citesc Biblia. Soţia mea, Aurelia, este cel mai mare sprijin al meu. Dar nu este uşor nici pentru ea. E greu să trăieşti astfel,

---a încheiat fostul jucător al lui Arsenal

Pe vremea când juca la Arsenal, Emmanuel Eboue (Foto: Sportpictures.eu / Eboue, în duel cu Romeo Surdu) a jucat contra Stelei în Champions League. Englezii au câştigat atunci cu 1-0 la Bucureşti şi cu 2-1 la Londra. Steaua a terminat pe ultimul loc în grupă cu un singur punct, după Sevilla (câştigătoarea grupei), Arsenal şi Slavia Praga. 

 

Foto:  wikipedia.org

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi