Dramă în fotbalul polonez: un fotbalist de la Katowice a fost omorât de trei ultraşi ai unei echipe rivale!

Polonezii de la Katowice sunt în doliu. Puştiul de 19 ani, Dominik Koszowski a fost omorât pe stradă după o altercaţie cu un grup de fani ai unei echipe adverse! Potrivit anchetatorilor, Koszowski se îndrepta spre staţia de metrou după ce plecase dintr-un club, moment în care huliganii s-au apropiat de el şi au început să-l provoace. S-a iscat o bătaie, iar fotbalistul a fost lovit cu o bâtă. După ce s-a prăbuşit pe asfalt, a fost lovit cu pumnii şi picioarele în cap de trei tineri cu vârste între 19 şi 20 de ani. Un trecător a văzut toată nebunia şi a sunat la poliţie. Batauşii au reuşit să fugă, dar apoi au fost prinşi şi arestaţi. Jucătorul lui Katowice a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva. 

La începutul acestei veri, Koszowski a fost la un pas să renunţe la cariera de jucător profesionist după o accidentare gravă. Clubul polonez a postat un mesaj pe site-ul oficial

Dominik Koszowski a fost un jucător puternic, determinat, mereu vesel şi cu o viziune pozitivă despre viaţă. El s-a alăturat clubului nostru pe când era doar un copil, la 9 ani. A fost un om curajos, puternic şi hotărât. Transmitem sincere condoleanţe prietenilor şi familiei îndurerate! 

---au scris şefii clubului polonez pe site-ul oficial 

Fosta sa echipă, care joacă în liga a doua din Polonia, avea meci important astăzi în campionat. Şefii lui Katowice au făcut cerere la federaţie pentru amânarea meciului cu Zaglebie Sosnowiec. "Jucătorii, dar şi antrenorii echipei sunt distruşi. La fel ca noi toţi, cei care iubim culorile acestui club", au mai spus şefii lui Katowice.

Foto: sport.pl

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi