Dramă în familia lui Tyson Gay: fiica lui de 15 ani a fost împuşcată mortal în cap!

Tyson Gay, omul care s-a bătut de la egal la egal la un moment dat cu "fulgerul" Usain Bolt, trăieşte un coşmar. Fiica lui, în vârstă de 15 ani, a fost împuşcată în cap într-un schimb de focuri. Două bande rivale s-au răfuit în parcarea unui restaurant din Kentucky, iar unul dintre gloanţe a lovit-o în plin pe Trinity Gay, care lua masa împreună cu o prietenă. Deşi fiica sprinterului american a fost dusă de urgenţă la spital, medicii nu au mai putut-o salva. Chiar Tyson Gay a dat teribila veste, la un post tv local. 

Nu a supraviețuit. Sunt confuz...Tocmai a fost acasă săptămâna trecută în vacanță. E o nebunie!..Nu știu ce s-a întâmplat,

---a spus Tyson Gay pentru LEX 18

Trinity Gay urma cursurile unui liceu sportiv şi visa să-i calce pe urme tatălui ei, campion mondial în probele regină, de sprint, din atletism. Reţelele de socializare s-au umplut în doar câteva minute cu mesaje de condoleanţe din partea multor atleţi pentru familia lui Tyson Gay. 

Toată lumea, vă rog, spuneţi o rugăciune în momentele astea pentru familia lui Tyson!

---Darrell Hill

Cea mai tristă veste pentru marea noastră familie, a atleţilor. Să ne rugăm pentru Tyson, fiica lui a fost ucisă!

---Lauryn Williams

Condoleanţe lui Tyson şi familiei acestuia! Fetiţa lui de 15 ani a fost împuşcată în cap într-un restaurant...

---Ato Boldon

Doi suspecți au fost deja reținuți de către poliția locală, mașinile lor potrivindu-se cu descrierea celor care au fost martori la schimbul de focuri. Acum, poliţiştii sunt în căutarea celorlalţi atacatori, care au deschis focul dintr-o maşină de culoare închisă, sport, cu geamuri fumurii. 

În vârstă de 34 de ani, Tyson Gay este unul dintre cei mai cunoscuţi atleţi de peste Ocean. Al doilea cel mai rapid om din istorie pe suta de metri, după Usain Bolt, Tyson Gay este campion mondial în probele de 100, 200 şi 4x100 metri. 

 

Foto: kentucky.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi