Dramă în ciclism. Fabre, unul dintre cei mai buni tineri rutieri ai lumii, a murit în vacanţă!

Unul dintre cei mai talentaţi ciclişti din lume, Etienne Fabre a murit în timpul unei drumeţii în Munţii Alpi! Francezul în vârstă de 20 de ani a alunecat pe gheaţă şi a căzut într-o prăpastie. În cădere s-a lovit la cap şi nu a mai putut fi salvat. 

Echipa sa, Chambery a făcut tristul anunţ pe contul de socializare.

Mare tristețe în această dimineață...Eroul nostru, Etienne Fabre nu mai este..Aveai tot viitorul în faţă, Fabro! Ne vom aminti mereu de zâmbetul tău. Suntem mândri că te-am cunoscut. Dar acum ne-ai rănit inimile.., 

---au scris şefii fostei sale echipe pe twitter 

Considerat unul dintre sportivii cu şanse mari de a cuceri în viitor Turul Franţei, Fabre postase pe facebook, cu doar câteva zile înainte, un mesaj ciudat.  

Ciclismul este un sport frumos, dar există pericolul...Tatăl meu nu mai era acum printre noi dacă nu purta casca la un moment dat,

---a postat Etienne Fabre pe contul său, cu două zile înainte să moară

La începutul lunii noiembrie, o altă tragedie lovise familia fostului ciclist. Tatăl său a căzut de pe bicicletă şi a rămas paralizat în scaunul cu rotile. Casca i-a salvat viaţa... Ironia sorţii, Fabre junior nu o purta în momentul tragicului accident din munţi în urma căruia a murit. Teribilul incident s-a petrecut la 1700 de metri altitudine în Alpii Francezi, iar Fabre s-a rostogolit nu mai puţin de 350 de metri în prăpastie. 

 

Foto: marca.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi