Dragomir, ultimul pe lista celor implicaţi în trucarea meciurilor pentru pariuri!

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal lucrează încet, dar sigur. Deşi cazul a ajuns pe masa celor de la FRF la finalul anului trecut, abia acum a fost finalizat ultimul dosar în care se vorbeşte despre tentativa de a truca meciuri pentru pariuri. Astfel, vicepreședintele echipei Academica Clinceni, Alex Dragomir a fost suspendat 3 luni de Comisia de Disciplină a FRF! 

Dragomir a intrat în vizor după un denunţ făcut de fostul portar al echipei, Andrei Marinescu, cel care a dezvăluit la finalul anului trecut că Dragomir i-ar fi propus, într-o discuţie privată, să nu-şi apere corect şansele înaintea unui meci din sezonul trecut. Pariurix.com a scris la momentul respectiv despre acest subiect, iar aici puteţi citi mai multe: https://pariurix.com/mafia-pariurilor-a-ajuns-si-la-clinceni-fostul-portar-al-echipei-marinescu-a-dat-totul-pe-fata.html

Conform articolului 60 din Regulamentul de disciplină al FRF, oficialul ilfovenilor a primit şi o amendă în valoare de 25 de mii de euro, scrie gsp.ro. Dragomir (Foto: Sportpictures.eu) a jucat şi el fotbal, fiind legitimat prima dată la Clubul Dinamo, după care s-a transferat la Ceahlăul unde a bifat 7 meciuri în prima ligă. 

"Cazul Clinceni" este al patrulea din ultimii doi ani în care FRF dicteză sancțiuni pentru implicare în pariuri sau meciuri trucate la pariuri. Cel mai cunoscut scandal al meciurilor trucate la pariuri i-a avut în prim-plan pe jucătorii şi antrenorii Gloriei Buzău. Fostul antrenor principal, Ioan Viorel, împreună cu doi dintre secunzi, dar şi 14 jucători ai echipei au primit sancţiuni totale în valoare de 960 de mii de lei. 

Antrenorul Astrei, Şumudică a călcat şi el pe bec - a primit iniţial o suspendat de 6 luni şi o amendă de 100 de mii de euro după ce a fost prins că a jucat la pariuri pe mai multe meciuri din campionatul României. La apel, suspendarea i s-a redus la două luni, iar amenda la jumătate, astfel că Şumi (Foto: Sportpictures.eu) a mai plătit 50 de mii de euro. 

De asemenea, în aprilie anul trecut italianul Giovanni Pisano, fostul antrenor al celor de la FC Caransebeş, a primit o suspendare de 9 luni şi o amendă de 100 de mii de euro pentru că a încercat să aranjeze un meci al echipei sale la pariuri. Concret, acesta le-a cerut jucătorilor săi să "bomardeze" poarta celor de la Unirea Târlungeni până la pauză, pentru ca la reluare să le ceară fotbaliştilor să piardă meciul cu 3-0. Jucătorii lui FC Caransebeş au refuzat şi l-au reclamat pe Pissano la Comisia de Disciplină. Ulterior, antrenorul italian a dispărut ca măgarul în ceaţă din România...

Cel mai recent caz este cel al lui Laurenţiu Tudor. Fostul secund al lui Reghecampf de la FC Snagov a fost acuzat că a vrut să aranjeze la pariuri un meci cu Metaloglobus. Ancheta este încă în curs de desfăşurare, urmând ca şefii Comisiei de Disciplină a FRF să anunţe oficial decizia luată în acest caz. Nu este pentru prima dată când Laurenţiu Tudor (Foto: Sportpictures.eu) face obiectul unui dosar în care este acuzat că a aranjat meciuri la pariuri.

În urmă cu doi, pe vremea când antrena în liga a doua din Polonia, Tudor a fost anchetat de Federaţia poloneză după ce pe numele lui au fost făcute mai multe plângeri. Acesta a fost suspendat de pe banca celor de la Swinoujscie până la terminarea investigaţiei, românul alegând să se întoarcă acasă. Ulterior, şefii fotbalului polonez au clasat cazul. Să vedem acum însă ce va decide Comisia de Disciplină a FRF...

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi