Dragomir: "Dacă nu punem un mare jucător şeful fotbalului, ajungem de râsul lumii!"

Fostul şef al LPF. Mitică Dragomir a ieşit la atac. Nu mai suportă să vadă în federaţie oameni care, în opinia acestuia, nu se pricep la fotbal. "Un singur om în toată federaţia se pricepe la fotbal, Marcel Puşcaş!", a acuzat Dragomir într-o intervenţie la Digi Sport. 

Catastrofal debutul lui Daum! Dar eu nu l-aş învinui pe Daum aşa de mult, ci pe cei care l-au adus. Să zicem însă că a fost primul meci. Dacă ne calificăm, atunci într-adevăr, jos pălăria!  Atunci sunt de felicitat cu toţii şi noi, cei care dăm acum din gură, trebuie să ne cerem scuze! Dar dacă nu califică echipa naţională, cine răspunde ?,

---întreabă Dragomir

În opinia fostului şef al LPF, Hagi este singurul capabil să salveze fotbalul românesc de la dezastru. A demonstrat că se poate şi prin Academia de la Constanţa. Dragomir are şi variante de rezervă în caz că Hagi refuză. L-ar fi pus pe Gică Popescu şef la federaţie, dar acesta are interdicţie.

Fotbalul românesc trebuie condus de Hagi, obligatoriu, şi de Chivu. Dacă nu vom pune un mare fotbalist în fruntea fotbalului, vom fi de râsul lumii! Auzi şi tu: să fie un singur om în toată federaţia care să se priceapă la fotbal: Marcel Puşcaş! Deci el e singurul, dar ei l-au pus la "index".

Dacă nu vrea Hagi, singurul care ar putea să se bage ar fi Chivu. Dar să fie convins Chivu să vină, că ţara are nevoie de el. Dacă nu vrea Hagi, repet! El e singurul om din ultimii 50 de ani, 100 de ani, care a revitalizat fotbalul numai cu banii lui şi cu beţe în roate. Eu sunt pensionar, am 70 de ani. Lasaţi-mă în pensia mea... Hagi trebuie să aibă totul sub ordine, el să facă echipa naţională, să facă tot!, 

---a mai spus Dragomir 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi